Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hotel Lycium - Debrecen – Mikulásra Várva - Debreceni Wellness és Szauna Club

Hotel LyciumDebrecenMikulásra Várva - Debreceni Wellness és Szauna Club

Úgy alakult, idén a Mikulástól bakancslistás ajándékot kaptam. A DWSC-s csapat 2 tagjához idén ősszel Normafán már volt szerencsém, s akkor döntöttem úgy, hogy hazai pályán is meglesem őket. Döntésem nem okozott csalódást.

A csapat 4 fős: Kocsis Ibolya, Varga Anita, Orbán Noémi, Simon Tamás. Helyszín; a hotel tetején található wellness „központ”, mely 2 jakuzzival, 1 merülővel, s egy kb. 10-15 m hosszúmedencével, 2 kb. 8-10 fős magyarországi viszonylatban közepesnek mondható szaunával és 4 zuhanyzóval felszerelt létesítmény, melyhez egy nagy terasz is tartozik, hova igazán jó ilyen időben kimenni. Felöntések párhuzamosan mennek a 2 szaunában, így senki sem marad ki, úgy alakult most is, hogy a párhuzamos után következett még egy ráadás, kik nem fértek be, így összesen 3 felvonásban ment le egy kör. A mesterek rotálódnak, így matematikailag 4 felöntés 4 mester, tehát mindenki mindenkiből kap 1kis ízelítőt. Így sikerült nekem is…:)

Suttog a fenyves Noémi erős bevezetőén vehettem részt. Santa sóz bőrápolást Anita kellemes ventilációján éltem át, majd fehér csokis joghurtos „csodacuccot” (nem tudom honnan jönnek ezek az ötletek, de nekem nagyon bejönnek ezek a kreatív dolgok, Normafán is az a tökös kencefice…) Tamás erőteljes „betyáros” :) ceremóniáján kaptam meg, végül de nem utolsó sorban Ibolya könnyed Végállomás fantázianevet kapott show-ját kaptam meg emlékül a csapattól. Bőrápolásos felöntéseken a hölgyek segítő jobbot nyújtottak a hát nehézkesen elérhető részeinek besózásánál, leápolásánál, így teljes test regenerációban élhettük át a Mikulás bulit a DWSC-ban. A szünetben terülj-terülj asztalkám volt, gyümölcslevek arzenálja, s rágcsák, ropogtatni-valók tömkelege.

Egész évben rossz voltam, nem is értem, hogy ilyen ajándékot miért kaptam a Mikulástól?!? :)
Aki csak teheti, aki ara jár, vagy eltévedt, s ott leli magát, annak kötelező, el kell menni, ki kell próbálni, át kell élni! Köszönöm, én még biztosan megyek! :)

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

Aquaworld - Budapest - Szaunamester Gábor

Aquaworld - Budapest Szaunamester Gábor

Vasárnap tiszteletem tettem régi törzshelyemen, az Aquaworldben, ahol anno a szaunázás és én szerelmünket mélyítettük el…:) Szaunamester Gábor volt a délután/koraest házigazdája, akinél nem először, s tapasztalatok alapján nem is utoljára jártam…:) Gábornál még kezdő korában volt szerencsém, már akkoriban is látható volt, hogy igazi talentum, de most így néhány hónap elteltével bizton állíthatom, hogy sokat fogunk még róla hallani szaunás berkekben. Profizmusa, elhivatottsága minden mozdulatában látszódik, jó hangulatot, megfelelő mennyiségű vizet/jeget locsol a kályhára. Figyel a részletekre, a vendégekre. Zene, beszéd, közönség szórakoztatása pont annyi amennyit igényelt! Tökéletes hétzáras volt, remek kikapcsolódás!

ÚJ Információ, hogy szerda, csütörtök, péntek 10:00-tól zárásig! textilmentes az egész szauna világ, „klasszikus szauna” néven fut!

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness - Mezőkövesd / Zsóry fürdő

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness - Mezőkövesd / Zsóry fürdő 

Nagyon tetszett az, hogy van a wellness részlegen belül, külön naturista szauna részleg, azaz 1 szauna, zuhanyzóval külön elszeparáltan diszkréten egy ajtóval. Ebben a kabinban tartották, tartják is a napi 3 felöntést 11, 16 és 17 órai kezdettel, igény esetén többet is tartanak, tehát fürdőruha mentesek a programok! 1-1- ceremónia ára 500 Ft, azt nem tudom, hogy külsősként (nem szállóvendégként), be lehet e jönni a wellness részlegre, de úgy vélem ennek különösebb akadálya nem lehet…:) Az úszómesterek, nem profik, nincs végzettségük, de mindettől függetlenül egész ügyesek, jól keverik a levegőt, vannak bőrradíros, táplálós programok, jeges felöntések, minden, ami szem szájnak ingere. Így aki ide tervez utazni, számítson arra, hogy van felöntés, de ne várjon versenyszámokat.

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

Hotel Agro - Normafa - Sauna tour de France - Lívia szaunamester

Hotel Agro - Normafa - Sauna tour de France -  Lívia szaunamester


Hétvégén volt szerencsém ismét szaunázni. Igaz múlt héten is szombaton jártam erre (akkor helyettesítés volt 2 debreceni hölgy Ibolya és Noémi lecsapásait élvezhettük), de gondoltam most megnézem Lívit a jól megszokott helyén. Eddig nála péntekenként voltam, akkor igen nagy létszámmal, mondhatni teleházasak voltak, most kellemesen el tudtunk férni, kérdeztem is, hogy ez jellemző-e, de állítása szerint most még sokan is voltunk(11-12), így nagy valószínűséggel a szombatokra át fogok nyargalni…:) Nagy meglepetés a szaunában nem ért, Lívitől a jól megszokott tüzes forróság, vidám jó hangulat nem maradt el most sem. Sorozatos szauna orgazmusok, a programok pedig a képen található. Hiba nem volt az estében!

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

Hotel Agro - Normafa - Szüreti Banzáj Normafán - Kocsis Ibolya & Orbán Noémi

Hotel Agro - Normafa - Szüreti Banzáj Normafán -  Kocsis Ibolya & Orbán Noémi

Az előzőnapi „tömegfürdőt” követően gondoltam kikapcsolódom és szaunázom egyet szintén kedvelt nyugodt normafás Liviás programokon, ám itt is ismét meglepetésben volt részem (már volt, hogy Lívia és Szabó Zoli "duplapárosba" futottam itt bele). Két debreceni hölgy Kocsis Ibolya és Orbán Noémi, Debreceni Wellness és Szauna Club (DWSC - Hotel Lyciumban találhatóak) mesterei tartottak itt felöntéseket.

Volt már szerencsém a Sauna WM magyarországi elődöntőjén a műsorukhoz, így tudtam csalódni nem fogok. Sőt, versenyen kívül, drukk nélkül biztosan még izgalmasabb lesz a történet. Így is lett! :) 4 felöntés várt ránk, 1 pálinkás - fürtös meggy, volt ha jól emlékeszem - az illat megy volt az biztos. Az almafahéjas peeling és a sütőtökös csoda talán eddigi szaunázásom két legérdekesebb (pozitív értelembe véve) és egyben a legjobb 2 keveréke volt. A sütőtökös cuccot még mindig magamon érzem… :) A porciók feles poharak voltak színültig töltve, így bőven be tudtuk kenni teljes testünk, nem kellett gondolkodni azon, melyik porcikánkat hagyjuk ki ebből a remek kényeztetési folyamatból... :)A sörös bombánál sejthető volt, hogy a 2 nő, 1 időben, 1 helyen, 1 szerre fogja csapni nekünk a szelet, s így is lett a finálé maga volt a Mennyország…. :) Programok alatt folyamatosan fenntartották a jókedvet, hangulatot, szünetekben érdeklődtek, itattak, etettek. 
Nekem felkerült a Bakancslistámra a Hotel Lycium péntek esti szauna partyja.

0 Tovább

Aqualand - Ráckeve - Mesés Keleti Szauna Est az 1001 Éjszaka Nyomában - Lívia Szaunamester

Aqualand - Ráckeve - Mesés Keleti Szauna Est az 1001 Éjszaka Nyomában - Lívia Szaunamester

Hol volt hol nem volt, akár így is össze lehetne foglalni röviden és tömören az estét, nah de azért bővítsük…:)

Programok 20:00-tól voltak meghirdetve, s 1-1 vendég 3-3 felöntésen vehetett részt, ebből arra lehetett következtetni, hogy nagy az érdeklődés, sok vendég várható, hát így is lett. 19 óra után érkeztünk, s már sor állott a regisztrációs/pénztár pultnál, sebaj, 3 Liviás felöntésre sikerült némi várakozást követően „bilétát” szereznünk.
Melyek a következők voltak:
20:00 Kelet kincse - Az est csendes felvezetőjeként tömjén-, nag champa-, és jázminillatok mámorában fokozatosan hevülünk, majd a tetőpontra érkezve hűtött fahéjas-szegfűszeges narancsteával frissülünk fel.
22:45 Japán kertek alatt - Japán tradicionális hangjai által ellazulva zöld tea és japán gyümölcsillatok párájában házi készítésű zöld teás szappannal megújítjuk bőrünk savköpenyét, s nedvességgel töltjük fel azt.
23:30 A világ tetején - Himalája - A bátrak próbája következik igen intenzív hőhatással és sok-sok hidegrázással a Himalája hűvösét és erejét megidézve.

Mind-mind, ahogy írva vagyon/volt, úgy is történt, Líviában csalódni nem lehet, folyamatosan csak megerősíti hitünk tudásában…
Kicsit az estre visszakanyarodva fürdőbe/Vitál Zónába lépve, kiderült, hogy a nagy (13-15 fős) szaunában nincs világítás, s ezt sajnos a teljes este folyamán nem tudták a „szakemberek megoldani”, a szaunák, gőzkabinok sem igazán bírták a „nagy tömeget” (gőz nem volt, itt ott párásodott csak be… szaunák 50-75 fokon mentek), hiszen közel 100 főt engedtek be, holott érzésem szerint a hely kényelmes teltháza 50 főt bírna el. Hastáncos műsor jó volt, szépen „riszálták” magukat a lányok.
Így összességében a hely, úgy vélem, hogy viszonylag családias szauna parkja végett, meg is kellene maradnia annál, hogy a hely adottságaihoz mért mennyiségű vendégsereget enged be. Hiszen ez számára sem jó, hogy nem éppen a kívánt szájízzel távozik a vendég. 
Személy szerint Ráckeve egyike a kedvenc helyeimnek, de úgy vélem, hogy előbb a szauna parkot kellene fejleszteni, azt követően lehetne nagy tömegeket is kiszolgálni, nem pedig fordítva.
Az est háziasszonya előtt le a kalappal, Barabás Lívia mindent megtett azért, hogy az est a tőle és társai Gujka Ferenc, Galyas Tamás és Balogh József támogatásával így is a hangulat a tetőfokára tudjon hágni.

Összességében a szaunamesterek mentették meg az estét, a fürdő bízom benne tanul az esetből.

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

Aquaticum SzaunaVilág - Debrecen - Sauna WM 

2014. 10.03-04 (péntek-szombat)

Aquaticum SzaunaVilág - DebrecenSauna WM 

Helyszín: Először, s bízom benne nem utoljára jártam, általam (nem sok viszonyítási alappal rendelkezem) eddig legjobb szaunavilágában. Rengeteg pihenő hellyel és helyiséggel (kinti-benti), folyamatosan hűtött merülő medence, tepidárium, kneipp taposo, nagy (45-50 fős) szauna, kisebb szauna (20-35 fős), gőz kabinok és infra, sőt még só kamra is található. Természetesen mindez fürdőruha mentesen, szigorúan lepedővel használható területek. Egy szó mint száz, biztosan bele lehetne kötni, de nekem tetszett, úgy ahogy van és úgy ahogy kinéz.

Menetrend

Esemény: Le a kalappal Egri Csaba szervező előtt, minden flottul, ment (legalábbis egyszerű vendégként így tűnt…:)), minden időben, ahogy kellett ment, mint a karikacsapás. Külön elismerés a helyszínt biztosító gárdának, hiszen olykor- olykor még én is elvesztettem a fonalat annyi vendég jött ment, sürgött forgott… 
Nagyon tetszett, hogy magára az eseményre e-mailen előre lehetett foglalni, mindenféle megkötés nélkül, így én pénteken 3-ra, szombaton 4 versenyszámra, azaz időpontra jelentkeztem, teljesen vakon, így nem tudtam, ismerős, vagy nem ismerős előadására sikerül helyet foglalnom. Az időpontok, hogy ki melyiket tartja előző este sorsolással derültek ki, de ekkora általában már az „összes” hely elfogyott. Gondolom ezzel igyekezve azt kizárni, hogy ismerősök az ismerősökre tudjanak szavazni. Ügyes húzás…. Továbbá, mint kiderült, előfoglalásban, kb. a helyek 90%-át adták csak ki, minden felöntés előtt első körben a „jegyesek„ majd a potyázók, azaz a jegy nélküliek mehettek be a kabinba. Igaz ők nem szavaztak, de így aki akart az ismerőse, barátja ceremóniájára be tudott ülni, igaz szavazati joggal nem rendelkezett, de így volt ez jól… Volt zsűri is, akinek a szavazati joga 40%-ban számított bele, 60% a közönség, így tevődött össze a végeredmény. Szerintem szervezésből 5-ös!

Urnák

Versenyszámok: Pénteken késő délutánra futottam be, előfoglalt jegyeim felvettem, s mint kiderült pénteken párok adták elő művüket. Nekem az mindet sikerült látnom (Orbán Noémi – Kocsis Ibolya, Végh Tímea – Végh Sándor, Tompek Attila - Horváth Szabolcs), mind fantasztikus volt, jó volt látni olyan felöntést, hol mindkét fél könnyedén elfér egy szaunában úgy, hogy talán egymást munka közben nem zavarják. Jelmezek, zenék, fények, lecsapások játéka volt, számomra nagy élményt szerzett az összes előadás. Itt szeretnék gratulálni mindegyik párosnak, remek darabok születtek, kitűnő előadásokat láthattam…
Szombaton végül korábban mentem le, hiszen előző nap a terepet felmérve tudtam, hogy „potyázhatok”… Amit végső soron remekül sikerült kihasználni. Hol sikerült jegyet kapnom, hol szavazati jog nélkül tudtam az előadásokat végigizzadni. Sikerült sok-sok felöntésen részt vennem, többek között láthattam Egri Csabának flinstone-os – oroszos darabját, Illes Csaba Fantomját, Simon Judit „Seherezádéját”, Szolári Zsolt Lütyő felügyelőjét, Belley Attila kici pici sárkányos történetét, Végh Sándor Spártáját, Végh Timi Dance-ét, Simon Tamás Betyárát, Decsi Bálint élő Pavarotti-ját, ás az Sauna WM „All Star” csapatát egy végső, a vendégek számára bizton állíthatom, hogy felejthetetlen élményt nyújtó „show”-ját. KÖSZÖNÖM! Aki lemaradt, az most úgy vélem sokat vesztett…:)
Sajnos minden felöntésre képtelenség lett volna beülni, hiszen félóránként mentek darabok. Itt szeretnék mindenkinek őszintén gratulálni, mindenki a maga nevében egyedülállót és maradandót alkotott helyezéstől és pontszámtól függetlenül! GRATULÁLOK!

Bond & Lütyő

Külön öröm volt számomra, személyesen is megismerkednem nem csak a debreceni mesterekkel, kivel jobban, kivel kevésbé. Külön köszönet Orbán Noéminek, aki hol vízzel, hol felszabadult jeggyel, hol száraz törölközővel segített. Szuper volt minden, szuperül érezhette magát a szaunázó, szuper szervezés, szuper mesterek, szuper helyszín!

0 Tovább

Aqua Sziget - Esztergom - Szauna Show Maraton az Aquaszigeten! - Bugár Kinga - Schupp Brigitta

Aqua Sziget - EsztergomSzauna Show Maraton az Aquaszigeten! - Bugár Kinga - Schupp Brigitta

7 végém Ballószögre terveztem, de a sors másképpen akarta, Esztergomba vitt az utam, s úgy voltam vele, hogy ha már ott kell lennem, akkor a hasznosat a kellemessel összekötöm, meglátogatom a szaunamaratont... :) Előre telefonon foglaltam a 17-18-19 órásra, még volt hely, így be is foglaltam..:) Gyümölcsös, mézes, jeges menetek voltak. az első 2őt Kinga az utcsót Brigitta tolta. Mindhárom nagyon tetszett, ami igazán bejött, az az hogy a mézesre valóban jó adaggal kaptunk, nem kellett spórolni, hogy melyik testrészem hagyjam ki, bőségesen be lehetett kenni magunkat..:) Fürdőruha mentességre nagyon figyelnek, kulturált, szép környezet, jó pihenő részek, minden adott egy remek lazításhoz! Csak így tovább! :)

0 Tovább

Tulip Inn Budapest Millenium*** - Budapest - Szaunamester Endre

Tulip Inn Budapest Millenium*** - Budapest - Szaunamester Endre

Kicsit megcsúszva, de még mindig aktív élményeim szeretném megosztani veletek. Vasárnap 1-én enyhe másnaposságom leküzdésére Endre last minute ajánlatára némi hezitálással, de rácsaptam. :) Tőle jól megszokott profizmussal, családias hangulban telt el a 3 felöntés, a végére a már már országos hírre szert tett 100 C fölötti kabinban sikerült SOKK-jait átélni! :) Csak ajánlani tudom! Aki ismeri az tudja, aki nem annak meg kell ismernie! :)

0 Tovább

Hotel Agro - Normafa - Lívia szaunamester

Hotel Agro - Normafa - Lívia szaunamester

Tegnap (2014.05.30), pénteken hosszú idő kihagyását követően volt szerencsém végre hódolni a szenvedélyemnek. Választásom Líviára és a rezidenciájára, Normafára esett. Ígéretesnek tűnt az előadás, „Viva La Barcelona” névre hallgatott. Kíváncsivá tett, hiszen nekem még nem adatott meg, hogy ott járjak, ám az estét követően feltétlen látogatásomat fogom ott tenni. A 4 felvonásos darab első „bemelegítő” darabján máris meglepetéssel szolgált, pohár sangriával lepett meg minket. A második és harmadik részben is Líviától elvárt különleges „kence-ficék” jöttek mentek. Számomra mindig is a jeges a legizgalmasabb és „megrázóbb” hiszen a jeges nyakon öntésnél bent a szaunában nincsen párja, s sajnos nagyon kevés helyen alkalmazzák. Livia a tőle megszokott egyedi ruhakölteményeiben vonult fel, a lecsapásai utánozhatatlanok, az estjei megismételhetetlenek. Aki lemaradt az kimaradt! Éljenek a Tollasozó Strandoló Férfiak! :)

0 Tovább

Tulip Inn Budapest Millenium*** - Budapest - Szaunamester Endre

Tulip Inn Budapest Millenium*** - BudapestSzaunamester Endre

Hosszú ideje tervezett látogatást sikerült megvalósítanom a tegnapi nap folyamán, Endre új székhelyére delegáltam magam. :) Maga a wellness részleg a szálloda részét képezi, de jelenleg Endre ott a minden6ó! :) Várakozásaimat felülmúlta a helyiség, igazán hangulatos, olyan családias jellege van az egésznek. Felszerelés; egy masszázs szoba, egy 4 fős jakuzzi és maga a szauna kamra, ami maximum 5 nagy duzzogva 6 fő tud kényelmesen elférni. 3 menetes kikapcsolódás első része 90 C környékén indult, s valóban nem LEGENDA nála, a 3. futamra 110 C-ra kúszott a hőmérséklet. A személyes ventillációt itt valóban megkapja az ember, akár többször is! A helyes szaunázási kultúra betartása úgy vélem itt evidens, ez nem kérdés!

Endre vendégszeretetében most sem csalódtam, a családias légkör számomra vonzóvá, s szerethetővé tette a helyet! Aki ismeri, s még nem járt nála, annak kötelező, aki nem ismeri, annak erősen javallott! :) Én még biztosan megyek!

0 Tovább

Vizes Nyolcas - Szentendre - Szolári Zsolt

Vizes Nyolcas - Szentendre - Szolári Zsolt

Vasárnap lévén gondoltam hát egyet, s látogatásomat tettem Szolári Zsolt szaunamester új rezidenciáján. A hely nagyon kellemes, igazi kis mini wellness birodalom, különböző szaunákkal (relax, infra, finn), gőzkamrával, jégkabinnal és még egy még általam nem látott „vízpermetes barlanggal” ellátott. Tartozéka még a területnek egy „nagyobb” feszített víztükrű élménymedence, s egy kb.8-10 fős jakuzzi is. A terület textiles, maga a felöntés természetesen a helyes szaunázási szabályokat betartva történik, textilmentesen! Zsoltnak nem volt könnyű dolga, hiszen a kabin érkezésünkkor csak 60 C környékén mozgott, s a 4 felöntés végére is csak 80 C-ra kúszott csak fel. Mindettől függetlenül sikerült megizzasztania bennünket, igazi „ruszkájá bánnyá” feelinget varázsolt. Aki arra jár, ugorjon be, nem fog csalódni! 
Hamarosan érkezik következő beszámolóm Endre rezidenciájáról… :)

0 Tovább

Aquaworld - Budapest - Szaunázók Hétvégéje

Aquaworld - Budapest - Szaunázók Hétvégéje

Január 19-én Aquaword Szaunázók 7végéjét látogattuk meg. Sajnos a szauna részleg maga fürdőruhás volt, így csak a szeánszokon kellett fürdőruhamentesen lenni. Kicsit furcsán is néztek az emberek, mikor hömpölyögtünk ki a kabinból. Déltől óránként voltak a felöntések, egészen este 8-ig. 3x3-as csoportokban váltották a mesterek 1mást. Mi 13 órára érkeztünk meg, 2 felöntést Detrich Bertlantól kaptunk, melyet Ruszkabányai Gitta követett 2 szeánsz a szaunában az utolsót pedig a gőzben tartotta. Úgy vélem gyakrabban kellene ilyen „tanító” hétvégéket tartani, sajnos van hova fejlődnünk, nagyon szimpatikus kezdeményezés!

0 Tovább

Magyarhertelendi Termálfürdő - Magyarhertelend - II. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság

Magyarhertelendi Termálfürdő - Magyarhertelend - II. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság

Hol volt, hol nem volt…:) Párom és én úgy döntöttünk, hogy szombati napunkat a Magyarhertelendi Szaunamester Bajnokságon és az azt követő esti "szauna party"-ban töltjük. Na de ne rohanjunk ennyire előre. Magyarhertelenden először jártunk, így terepszemlével kezdtük 2 db viszonylag nagy élmény termál medencével egy kisebb forró termálvizes és egy kis sarokban lévő gyerekmedencével rendelkezik a fürdő részleg. A szauna részleg igen pazar, még nem jártam ekkora szauna parkkal rendelkező fürdőben. 2 szekció van egy fürdőruhás és egy fürdőruha mentes, mindkét fél ugyan annyi szaunával, pihenővel, merülővel, hideg vizes dézsával rendelkezik, mondhatni tükörképe az egyik a másiknak. Így mindkét tábor megtalálja a maga szaunáját…:)

0 Tovább

SaunaTours - SzaunaTúrák

blogavatar

Kis hazánk határain belül és a nagyvilágban megélt, átélt szaunás élményeim gyűjteménye.

Címkefelhő

élmény (51),2015 (33),Budapest (17),2014 (14),Szolári Zsolt (12),2016 (11),Zelenák János (9),Szentendre (9),Lívia Szaunamester (9),Aquaworld (8),Végh Sándor (8),Végh Tímea (7),Szabó Zoli (7),V8 (6),verseny (6),Dombó Diána (6),normafa (6),Decsi Bálint (5),Bakancslista (5),Gujka Ferenc (5),Szaunamester Endre (5),Bagó Gábor (5),Vizes Nyolcas Wellness (5),tapasztalat (5),Hotel Agro (5),Szi-Benedek Zsolt (5),Szaunamester Délipart (4),Skita Péter (4),Aquaticum (4),Baráth Péter (4),Borbély Nauzika (4),Kocsis Ibolya (4),Farkas Evelin (4),debrecen (4),Tamás „the Celtic” (4),Papp Fédra (4),Orbán Noémi (4),Németh Miklós Donát (4),Aqualand (3),Sauna Party (3),Debreceni Wellness és Szauna Club (3),Magyar Országos Szaunamester Bajnokság (3),Peringer Tibor (3),Lukács Fürdő (3),Czifra Dávid (3),Aufguss Masters Hungary (3),Sauna Team Debrecen (3),Csaba Tünde (3),Szaunamester Gábor (3),Szép Boglárka (3),Belley Attila (3),Ráckeve (3),Tulip Inn Budapest Millenium*** (3),Ruszkabányai Gitta (3),Mészáros Péter (3),Szabó Zoltán (3),Neumayer Krisztina (3),cikk (2),Magyarhertelend (2),Ausztria (2),Kiss Anita (2),Vonyarcvashegy (2),AufgussWM (2),Ótott-Kovács Szabolcs (2),M.O.S.T. (2),V8Wellness (2),Dikó Szaunamester Masszőr (2),Boján Ádám (2),Becsei Péter (2),Juhász Sanyi (2),Székesfehérvár (2),v8 (2),Páldesz Ildikó (2),Tamás „the Celtic” szaunamester (2),Szaunamester Vilmos (2),Egerszalók (2),Hertelendi Szaunamester Team (2),Mudri Nikolett (2),Herman Melitta (2),2013 (2),Simon Tamás. (2),Tamas "the Celtic" szaunamester (2),BGYH (2),gondolat (2),Vizes Nyolcas (2),Egri Csaba (2),magyarhertelend (2),Hotel Lycium (2),Sauna WM (2),Budapes (2),Fáskerti Rita (2),Magyarhertelendi Termálfürdő (2),Zsebedics Tibor (2),Galyas Tamás (2),Varga Anita (2),Bajnokság (1),Szanamester Bajnokság (1),Liptai Dóra Judit (1),SzaunaClub (1),Dankovits Zsuzsanna (1),sauna party (1),vélemény (1),Kisantal Márió (1),Zena beauty (1),hotel stáció (1),vizesnyolcas wellness (1),Hornyák Balázs (1),Harvia - Saunabau - IV. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság - III. forduló (1),ráckeve (1),Miskolczi Sándor (1),Végh Timi (1),T. Géza (1),Gubucz Gábor (1),AquaLand (1),Afrika Est (1),Gyémánt Fürdő (1),Tatabánya (1),SzaunaMaraton Avató (1),szaunamesterbajnokság (1),bajnokság (1),Pemmer Attila (1), Lukács Fürdő (1),Rizsányi Zoltán (1),Végh Sanyi (1),Aquaticum Termál és Élményfürdő (1),VizesNyolcas (1),Debreceni Est (1),A TISZTÍTÓTŰZ ÉJSZAKÁJA (1),Sinka Bernadett (1),Durucz Krisztina (1),Debrecen (1),gondolatok (1),alapítás (1),Bagó Gábor   (1),Németh Donát Miklós (1),miért (1),saunafest (1),külföld (1),Prága (1),Aquapalace (1),hétfő (1),SaunaParty (1),Hévíz&környéke (1),Hollandia (1),Lay Pang Ong (1),Dánia (1),Tamás (1),Gabriëlla Willems (1),Miskolc (1),Monoszlané Borsi Ágnes (1),Mórahalom (1),Zsebedics Maria & Zsebedics Tibor (1),Csehország (1),tudósítás (1),Bad Tatzmannsdorf‎ (1),AVITA Therme (1),Tarcsafürdő (1),szaunakultúra (1),Sonnentherme (1),Lutzmannsburg (1),Beló Attila (1),Zsebedics Maria (1),Vecsés (1),bakancslista (1),szomszédok (1),Magyar Szaunamesterek Első Országos Találkozója (1),V8 Wellness (1),Dr. Piczkó Katalin (1),Zoltai Erika (1),vendégélmény (1),Brigi (1),szomszéd (1),Nynke Smid (1),Fabian van Dijk (1),Tompek Attila (1),Árpád Fürdő (1),Mátra (1),Batthyány Kúria (1),Zalacsány (1),SzauáSOK SZAUNAsokkk Nap (1),Lifestyle Hotel Mátra****superior (1),Boricseva Natalija (1),Németh Donát (1),Tamás "the Celtic" szaunamester (1),Csontos Kornélia (1),mezőkövesd (1),Galérius (1),Zsóry fürdő (1),szaunaclub (1),szaunanap (1),Újlengyel (1),Zsuzsi & Bálint Szaunaesküvő (1),Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness (1),balaton (1),bicikli (1),Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő (1),Molnár Hajnalka (1),Menyhárt Gábor (1),első élmény (1),Life1 wellness (1),OXYGÉN Naphegy (1),Kovács Teodóra (1),Kántorné Betti (1),Kehidakustány (1),Erding (1),Zenit Hotel Balaton (1),Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő Hotel**** (1),Szabó Gyula (1),Therme Erding (1),Monoszlainé Bors Ágnes (1),Ballószög (1),Aranykor Wellness és Termálfürdő (1),Rudas Gyógyfürdő és Uszoda (1),Neumayer Krisztna (1),Kiss Zsolt (1),Seres Beáta (1),DajkaTamás (1),Akác-Tanya (1),Magyar Országos Szauna Túra (1),Magyarhetelendi Termálfürdő (1),Szauna Varázs (1),Detrich Bertlan (1),Monoszlai Ágnes (1),Szilágyi Péter (1),Ferencsik Gábor (1),Esztergom (1),Schupp Brigitta (1),Bugár Kinga (1),Durucz Kriszta (1),Gabriela Zymla (1),Böhm-Nagy Klaudia (1),Papp Anikó (1),Bartha Gábor (1),Szaunamesterek Páros Programja (1),Németország (1),El’Mighri Oijjdi (1),szaunazokhetvegeje (1),Molnár István (1),Aqua Sziget (1),Pap Renáta (1),budapest (1), Budapest (1),Herman Melitta (1),Illes Csaba (1),Zsiga József (1), Simon Judit (1),Balogh József (1),szaunáSOK (1),Simon Tamás (1),Horváth Szabolcs (1),Tompek Attila (1),Szilágyi Hajnalka (1),Varga Ramóna (1),Jencski Viktória (1),Szaunamester Bajnokság (1),Tamási (1),Szolga Balázs János (1),próbaüzem (1),Tamási Termálfürdő (1),Kocsis Zsolt (1)