Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szomszédok… Ahogyan szaunázni szoktak, avagy ahogyan nálunk is kellene lennie…

2016.02.13 - 14. - Ausztria - Lutzmannsburg - Sonnentherme és Bad Tatzmannsdorf‎ - AVITA Therme

Hétvégén volt szerencsém szomszédolni egy keveset, két különböző fürdőben, két különböző célcsoportra orientált helyen, ám azonos minőségben és színvonalon tudtam 1-1 napot eltölteni…

0 Tovább

Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő - Egerszalók - Zsuzsi & Bálint Szaunaesküvő – Dombó Diána, Boldog Endre, Szolári Zsolt, Zelenák János és Czifra Dávid

Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő- Egerszalók - Zsuzsi & Bálint SzaunaesküvőDombó Diána, Boldog Endre, Szolári Zsolt, Zelenák János és Czifra Dávid

Egészen 11 óráig még teljesen bizonytalan volt, hogy túrázom e vagy sem, végül természetesen mellette döntöttem. Iszonyosan kíváncsi voltam az egyedülálló esküvős programsorozatra, továbbá Egerszalókon még nem jártam, így bakancslistás helyet látogathattam meg.

15:00-ra meg is érkeztünk, ám a felöntésre még nem mentünk be, kicsit asszimilálódni akartam még…

A szauna világ 2 részre van osztva van egy benti fürdőruhás, s kinti 2 rönkszaunával fürdőruha mentes rész, mindkettő nagyon szépen, ízlésesen van kialakítva, zuhanyzókkal, merülő medencével, kint sok-sok pihenőággyal.

A szaunamesterek felváltva tartották a programokat, vicces lagzis, menyegzős, ceremóniás klisékkel, nagyon mókás, vicces hangulatban teltek. Jó volt ismét párban látni Diát&Zsolttal, Ők ketten egyek! J Endrét, akinek még a nagy szauna is kicsinek bizonyult, ám látszott rajta, a macskajaj ellenére,  hogy újra él a szaunában.

Zelenák Úrról sajnos lemaradtunk, ami késik, nem múlik…:)  Ám, az utolsó felöntésen a teljes szauna, vendégek, mestere táncra perdültek, kirúgtuk a szauna oldalát, így Zsuzsi & Bálint szaunás menyegzője nagyon jól sikerült.

Kis kitérő… 18 órákkor a helyi szaunamester Czifra Dávid tartott, a kin rekedt vendégek és a helyi törzsgárda számára egy „privát” felöntést. Orosz módszer szerint sok-sok párával, háromszor is szellőztetett, ami ránk is fért… J Nagyon jó volt, 2x is kirázott a hideg, nagyon tehetséges ügyes mester. Ami kicsit furcsa volt számomra, hogy az összes eddigi mester, akivel találkoztam első dolga volt, hogy letegeződjön, a szaunában ez lett az elfogadott szokás itthon, így kicsit furcsa volt, hogy magázó viszonyban tartotta a programot… Ám ez legyen a legnagyobb baja..:)

Igaz kicsit késve érkeztünk, viszont annál több élménnyel tudtunk távozni. Ez úton is Kívánok Sok Boldogságot a Szauna Párnak, még sok-sok közös szaunás (és természetesen más) élményt is!

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

Sörbe Trekerjük a Plattenzé 2015, avagy Balaton Körül Bringával - 2015.08.14-16. (3 nap 2 éjszaka) 

Nyár elején egy kedves ismerősnőm említette, hogy mennek bringázni a Balaton köré, felkaptam erre a fejem, rákérdeztem a részletekre, ugyanis nekem bakancslistás dolog volt a Balaton körbetekerése, legalább egyszer az életben… A lehetőség tökéletes volt, ugyanis a cuccainkat végig kisteherautó hozta, majdhogynem mellettünk, így igazából csak a bicikli és én kellettem az attrakcióhoz. Nem gondolkodtam sokat az ajánlaton, így igent mondtam, elmentem…

Nagy várakozással telt már az utolsó néhány nap, ugyanis biciklin úgy közel 18 éve nem ültem huzamosabb ideig, itt-ott boltba kenyérért, tejért, elmentem, de hogy közel 230 km-ert tekerjek arra 13 éves koromban volt utoljára példa.

Úton

Eljött a várva várt nap, kicsit késve ugyan, de 11:15 körül, a csapat 16 fős létszámmal elindult Balatonmáriafürdőről. A kakukktojásnak Mónika, fia Dávid és én számítottunk, mivel nem Pécs és környékbeliek voltunk, mindettől függetlenül hamar befogadott a banda…

start

Első napra célnak Siófok és azon belül a siófoki kempinget tűzte ki vezetőnk Gábor. Melyet kb. laza 7 óra alatt teljesítettük, sok –sok kis pihenővel megállóval, ki sörrel, ki fröccsel hűsítette magát, voltak viszont csak vízzel merte magát a nagy hőségben. A partszakaszt viszonylag könnyű teljesíteni, hiszen sík telepről van szó. Kempingnél még egy kakukktojás csatlakozott hozzánk, így kicsiny csapatunk 17 főre duzzadt. Sátorállítás, matracfújás, semmi nem okozott gondot, ám ismét olyan életszakaszhoz értem melyet most éltem át először, ugyan is, még életemben nem sátraztam a kertünkön kívül, s úgy, hogy még benne is éjszakázzak végképp nem, így ismét egy bakancslistás pontot húzhattam ki nagy örömömre.

Itt kis szaunás kitérőt is tennék, Szaunamester Délipart ravaszul kiszúrta, hogy mellette tanyázok, ugyanis a kemping mellett található a Galérius fürdő, így gyorsan meginvitált minket egy „bejárásra” sajnos még rezidenciáján nem jártam, így kaptam az alkalmon. Lenti résszel kezdtük, szigorúan bizalmas infót tudtunk meg, úgy néz ki a következő szezonban a lenti szekció fürdőruhamentes, kulturált szaunázás színtere lesz. Itt található a nagy szauna, kisebb és azt hiszem gőz kabin is, ezt a részt utólag alakították ki, nekem megtetszett. Jött a fürdő, sok-sok medencével, kicsi-nagy, kinti-benti csúszdával, római kori feelingre hajaz a kialakítás, ez is bejött…:)

emelet

A fenti szauna rész, mint megtudtuk a fürdővel együtt készült el, több féle kamra, merülő, terasz, télen biztosan nagyon hasznos eleme a területnek. Ez is tetszett, így csak megerősödött bennem, hogy a szezonban mielőbb látogatásom tegyem a már bakancslistámon lévő fürdő nagy mesteréhez Déliparthoz. Kis kitérőnk végretért.

Köszönöm ez úton is Délipartnak az idegenvezetést, megyek mihamarabb, csak induljon már a szezon. :)

Vissza a kempingbe… Idő közben a többiek elkészítették az igen extravagáns paprikás krumplit, ami igazán finom lett. Nagyon a szám íze szerint, jó fűszeresen, készült, amitől extravagánsnak írtam le az-az, hogy számomra furcsa volt, hogy cukkini és gomba is került az étekbe. Ettől nekem csak jobban ízlett mintsem nem...:) Sztorizgatás, iszogatás, ami ilyenkor szokás. Viszonylag hamar 22 óra körül kuckómba keveredtem. Nehezen, de sikerült elaludnom, kis malőr is történt, olyan éjfél körül a matracomból szökött a levegő, szerencsére csak a dugónál, így gyorsan hárítottam a hibát. Reggel 7 órára olyan testrészeimben is éreztem némi sajogást mikről eddig nem is tudtam, hogy léteznek…J Persze a fenekem fájt a legjobban, mint kiderült ezzel a testrésszel nem voltam egyedül. J Reggel 9 órás indulásra mindenki rendbe vágta magát, sátrát, dolgait, s indulásra készen volt a csapat.

2. napi cél Balatonakali kemping lett, közel 85 km-ert tettem meg kis kitérővel, erről később, töbeik úgy kb. 75 km-ert Az út itt már érdekesebbre sikeredett, hol fel, hol lementünk, de talán szerencsére lefele többet, legalábbis nekem úgy tűnt. Itt is sok pihenő, itató, etető menet közben...:) Andrissal toltuk ezt a napot végig, tempósabban a többiektől elszakadva, klikkesedve, ez úton is bocsánat, kellett 1 nap pörgősebb…J Még a tihanyi templomot is betámadtuk, ott közel volt a vég számomra, de meghódítottam. A kis kitérőt András javaslatára tettem/ük meg, a szomszéd településen, Zánkán található az északi part egyik neves hamburgerezője (ez is egyik gyengém a finom kézműves hamburger), a neked főztem. Már mindenem annyira fájt, de úgy döntöttem egy jó vacsiért bármit, így nekivágtunk, kb. 5 km-re volt, melynek kb. fele lejtő volt, így tudtam, vissza mire számíthatok…  Nem örültem neki…:(

A hamburger finom volt, mangalicát ettünk, különösebben nem fogott meg. Itt kiderült, hogy Andrisnak 170 km tekerés meg se kottyan, itt esett le, hogy egy „őrülttel” toltam a napot végig, s itt közöltem, hogy holnap már ne számítson rám. Kisebb szél kerekedett, így gyorsan visszahúztunk a kempingbe. Aznapi lecsófőzés végül elmaradt, így iszogatás, eszmecserét követően ismét olyan 22 körül nyugovóra tértem, éjfél előtt nem sokkal sikerült ugyan elaludnom, de sok értelme nem volt, mert jött a NAGY vihar, itt néha bevallom férfiasan olykor elképzeltem, hogy sátorral együtt felkap a vihar és kitudja, hol rak le.

A sátor kitartóan bírta, a tetején az erős szél miatt itt ott szivárgott csak a víz, reggel úgy egy liter vizet sikerült kimernem belőle. Igazából nem vágytam kempingezni viharban, de akkora élmény volt, hogy a bakancslistára felkerült és ki is lett húzva egyből. Reggel a romokon ébredtünk, volt ki megúszta, de a többség elázott, beázott, ám kedvét senkinek sem szegte a vihar, sőt..:) Reggel 9 órás indulás itt is a terv volt, a fenekem már annyira fájt, hogy a fájdalomtól nem éreztem, hogy fáj, így ergo már nem is éreztem vele semmit..:)

3 nap a vége a kiindulási pontunk volt, itt közel 80 km tekertünk, talán a legveszélyesebb részeken is, mert volt hol nem a körúton hanem a 71-es úton mentünk, így rövidítettünk, csaltunk el néhány km-ert..:) Itt ismét a csapattal együtt tekertem, ugyan úgy sok pihenővel egymást megvárva, bevárva bringáztunk vígan célunk felé, melyet délután 4 órás érkezéssel sikerült is teljesítenünk.

CélFotó

Nagy Gratuláció a csapatnak, igazán jó volt veletek tekerni!

Némi szubjektív megjegyzés a Balaton körúthoz….

Ha minden igaz lesz majd „plecsnink”, ugyanis azért altunk meg minden bokorban, hogy pecséteket gyűjtsünk, hogy valóban megtettük a kört, erről igazolást pecsételtettünk ahol kellett, ez folyamatban van, hogy hitelesítsék, izgatottan várom mit kapunk…

A körút valóban létezik a Balaton körül, ez jó hír! J Itt ott a tábla már hiányzik, így keresni kellett hol van az az út. Én laikusan azt hittem, hogy tényleg van bicajút körben, ám nagy része a Balatonhoz közeli első utcára van ráterelve, mondván „ez a bicikli út”. Volt hol ki van építve szépen ahogy kell, ám nem tudom, hány éve is lett tejes a kör, de hogy azóta senki még csak felé se nézett az biztos, kár, hogy van egy klassz dolog, kezdeményezés, megvalósítják, s utána a karbantartásra már semmilyen figyelmet nem  fordítanak. Az utat mindenképpen „mbt” vagy „trekking” bicajjal érdemes megtenni, országútival szerintem életveszélyes, bár voltak köztünk, aki azzal tették meg, ez úton is elismerésem nekik. :)

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

Zenit Hotel Balaton - Vonyarcvashegy - Szabó Zoli

Zenit Hotel Balaton Vonyarcvashegy - Szabó Zoli

Régóta vágyott helyszínlátogatásom vált valóra, amikor is Szabó Zoltán bekommentelt egyik posztom alá, hogy menjünk nézzük meg, mit és hol szokott művelni. Így is lett, a szombatra tervezett estét átprogramoztam, s 17:00-ra a helyszínen is voltunk (spontán buli a legjobb buli :)). A hotel wellness részlegét 2.900 Ft-os áron vehettük igénybe külsősként, ami szerintem nem vészes, úgy hogy tartalmazza a felöntések árát is.

Maga a szauna részleg teljesen fürdőruhamentes, ha jól olvastam délelőtt és délután van 1-1 óra mikor lehet használni a dresszeket. Itt 2 zuhanyzó, 1 merülő, 1 jégkamra, 1 gőzkamra (kb. 8 fős), és maga a felöntések helyszíne „A szauna”, a maga 20 fős befogadóképességével (ceremóniákon ez volt a létszám) és a remek nagy kályhájával, amit már nyugodtan mondhatok erőműnek, található. Közvetlen közelében nem igazán tudtam megmaradni…:)
A wellness részhez tartozik még egy kb. 10m x 4m úszó-, kicsi gyerek- és egy meleg vizes jakuzzis ülős medence. Továbbá egy nagy tágas terasz, pazar - órákon át csak meredten néztem volna - kilátással a Balatonra – csodálatos.

Visszakanyarodva, mikor megérkeztünk, átöltöztünk, kis pihenés, s érkezett is Zoltán (akik ismerik, tudják milyen, ő maga is állította nekünk, hogy bármilyen szóról akár órákon át tudna beszélni, s valóban így van), baráti üdvözlet, majd a közönségnek, nekünk kezdte a mondókáját első felöntéséről „A csábítás elmélete”-ről, 5 perces monológját követően elfoglalhattuk helyünket a kabinban, közben kiderült, hogy éppen egy újságíró van nála a www.welovebalaton.hu –tól, aki képeket készített az eseményről, interjút Zolival. A második a „PowerLoad – a sokkoló jegyes” valóban egy igen erős intenzív programra sikeredet, melynek a harmadik harmadát már a kabinon kívül voltam kénytelen megfigyelni. :) Mindkét program olyan Zolis volt, vicces, egyedi, tökéletes.

A tervezett program ennyi volt hiszen neki még jelenése volt más helyszínen, ám nem maradtunk levezetés nélkül Szi-Benedek Zsolt felajánlott egy meditatív jellegű felöntést, melyet volt szerencsénk igazán kényelmesen (összesen 4 en voltunk bent) végigülni/feküdni. Nagyon jól összerakott programon vehettünk részt, meglepően jó zene, illatok, technika tárult a szemünk elé. Igazán megkoronázta az esténket. Mint kiderült, versenyen, amatőrök között első helyezett lett, nem véletlen.

Megtudtuk még az este folyamán, hogy havi 1 hétvégén szokott lenni szauna őrültek hétvégéje, mely 2 napos, s 8-10 felöntéssel, érdemes elmenni, igazán színvonalas hely.
Aki erre jár, feltétlen nézzen be!

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

Therme Erding - Erding

2015.01.24-25 (szombat-vasárnap)

Therme Erding - Erding

Nemrég volt már iromány a helyről, nagyon részletekbe menőt és mindenre kiterjedőt nem írnék, amolyan élményt szeretnék átadni, bár azt, amit ott kaptunk, adott a hely, azt szavakba nem lehet leírni.

0 Tovább

Hotel Lycium - Debrecen – Mikulásra Várva - Debreceni Wellness és Szauna Club

Hotel LyciumDebrecenMikulásra Várva - Debreceni Wellness és Szauna Club

Úgy alakult, idén a Mikulástól bakancslistás ajándékot kaptam. A DWSC-s csapat 2 tagjához idén ősszel Normafán már volt szerencsém, s akkor döntöttem úgy, hogy hazai pályán is meglesem őket. Döntésem nem okozott csalódást.

A csapat 4 fős: Kocsis Ibolya, Varga Anita, Orbán Noémi, Simon Tamás. Helyszín; a hotel tetején található wellness „központ”, mely 2 jakuzzival, 1 merülővel, s egy kb. 10-15 m hosszúmedencével, 2 kb. 8-10 fős magyarországi viszonylatban közepesnek mondható szaunával és 4 zuhanyzóval felszerelt létesítmény, melyhez egy nagy terasz is tartozik, hova igazán jó ilyen időben kimenni. Felöntések párhuzamosan mennek a 2 szaunában, így senki sem marad ki, úgy alakult most is, hogy a párhuzamos után következett még egy ráadás, kik nem fértek be, így összesen 3 felvonásban ment le egy kör. A mesterek rotálódnak, így matematikailag 4 felöntés 4 mester, tehát mindenki mindenkiből kap 1kis ízelítőt. Így sikerült nekem is…:)

Suttog a fenyves Noémi erős bevezetőén vehettem részt. Santa sóz bőrápolást Anita kellemes ventilációján éltem át, majd fehér csokis joghurtos „csodacuccot” (nem tudom honnan jönnek ezek az ötletek, de nekem nagyon bejönnek ezek a kreatív dolgok, Normafán is az a tökös kencefice…) Tamás erőteljes „betyáros” :) ceremóniáján kaptam meg, végül de nem utolsó sorban Ibolya könnyed Végállomás fantázianevet kapott show-ját kaptam meg emlékül a csapattól. Bőrápolásos felöntéseken a hölgyek segítő jobbot nyújtottak a hát nehézkesen elérhető részeinek besózásánál, leápolásánál, így teljes test regenerációban élhettük át a Mikulás bulit a DWSC-ban. A szünetben terülj-terülj asztalkám volt, gyümölcslevek arzenálja, s rágcsák, ropogtatni-valók tömkelege.

Egész évben rossz voltam, nem is értem, hogy ilyen ajándékot miért kaptam a Mikulástól?!? :)
Aki csak teheti, aki ara jár, vagy eltévedt, s ott leli magát, annak kötelező, el kell menni, ki kell próbálni, át kell élni! Köszönöm, én még biztosan megyek! :)

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

SaunaTours - SzaunaTúrák

blogavatar

Kis hazánk határain belül és a nagyvilágban megélt, átélt szaunás élményeim gyűjteménye.

Címkefelhő

élmény (51),2015 (33),Budapest (17),2014 (14),Szolári Zsolt (12),2016 (11),Zelenák János (9),Szentendre (9),Lívia Szaunamester (9),Aquaworld (8),Végh Sándor (8),Végh Tímea (7),Szabó Zoli (7),V8 (6),verseny (6),Dombó Diána (6),normafa (6),Decsi Bálint (5),Bakancslista (5),Gujka Ferenc (5),Szaunamester Endre (5),Bagó Gábor (5),Vizes Nyolcas Wellness (5),tapasztalat (5),Hotel Agro (5),Szi-Benedek Zsolt (5),Szaunamester Délipart (4),Skita Péter (4),Aquaticum (4),Baráth Péter (4),Borbély Nauzika (4),Kocsis Ibolya (4),Farkas Evelin (4),debrecen (4),Tamás „the Celtic” (4),Papp Fédra (4),Orbán Noémi (4),Németh Miklós Donát (4),Aqualand (3),Sauna Party (3),Debreceni Wellness és Szauna Club (3),Magyar Országos Szaunamester Bajnokság (3),Peringer Tibor (3),Lukács Fürdő (3),Czifra Dávid (3),Aufguss Masters Hungary (3),Sauna Team Debrecen (3),Csaba Tünde (3),Szaunamester Gábor (3),Szép Boglárka (3),Belley Attila (3),Ráckeve (3),Tulip Inn Budapest Millenium*** (3),Ruszkabányai Gitta (3),Mészáros Péter (3),Szabó Zoltán (3),Neumayer Krisztina (3),cikk (2),Magyarhertelend (2),Ausztria (2),Kiss Anita (2),Vonyarcvashegy (2),AufgussWM (2),Ótott-Kovács Szabolcs (2),M.O.S.T. (2),V8Wellness (2),Dikó Szaunamester Masszőr (2),Boján Ádám (2),Becsei Péter (2),Juhász Sanyi (2),Székesfehérvár (2),v8 (2),Páldesz Ildikó (2),Tamás „the Celtic” szaunamester (2),Szaunamester Vilmos (2),Egerszalók (2),Hertelendi Szaunamester Team (2),Mudri Nikolett (2),Herman Melitta (2),2013 (2),Simon Tamás. (2),Tamas "the Celtic" szaunamester (2),BGYH (2),gondolat (2),Vizes Nyolcas (2),Egri Csaba (2),magyarhertelend (2),Hotel Lycium (2),Sauna WM (2),Budapes (2),Fáskerti Rita (2),Magyarhertelendi Termálfürdő (2),Zsebedics Tibor (2),Galyas Tamás (2),Varga Anita (2),Bajnokság (1),Szanamester Bajnokság (1),Liptai Dóra Judit (1),SzaunaClub (1),Dankovits Zsuzsanna (1),sauna party (1),vélemény (1),Kisantal Márió (1),Zena beauty (1),hotel stáció (1),vizesnyolcas wellness (1),Hornyák Balázs (1),Harvia - Saunabau - IV. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság - III. forduló (1),ráckeve (1),Miskolczi Sándor (1),Végh Timi (1),T. Géza (1),Gubucz Gábor (1),AquaLand (1),Afrika Est (1),Gyémánt Fürdő (1),Tatabánya (1),SzaunaMaraton Avató (1),szaunamesterbajnokság (1),bajnokság (1),Pemmer Attila (1), Lukács Fürdő (1),Rizsányi Zoltán (1),Végh Sanyi (1),Aquaticum Termál és Élményfürdő (1),VizesNyolcas (1),Debreceni Est (1),A TISZTÍTÓTŰZ ÉJSZAKÁJA (1),Sinka Bernadett (1),Durucz Krisztina (1),Debrecen (1),gondolatok (1),alapítás (1),Bagó Gábor   (1),Németh Donát Miklós (1),miért (1),saunafest (1),külföld (1),Prága (1),Aquapalace (1),hétfő (1),SaunaParty (1),Hévíz&környéke (1),Hollandia (1),Lay Pang Ong (1),Dánia (1),Tamás (1),Gabriëlla Willems (1),Miskolc (1),Monoszlané Borsi Ágnes (1),Mórahalom (1),Zsebedics Maria & Zsebedics Tibor (1),Csehország (1),tudósítás (1),Bad Tatzmannsdorf‎ (1),AVITA Therme (1),Tarcsafürdő (1),szaunakultúra (1),Sonnentherme (1),Lutzmannsburg (1),Beló Attila (1),Zsebedics Maria (1),Vecsés (1),bakancslista (1),szomszédok (1),Magyar Szaunamesterek Első Országos Találkozója (1),V8 Wellness (1),Dr. Piczkó Katalin (1),Zoltai Erika (1),vendégélmény (1),Brigi (1),szomszéd (1),Nynke Smid (1),Fabian van Dijk (1),Tompek Attila (1),Árpád Fürdő (1),Mátra (1),Batthyány Kúria (1),Zalacsány (1),SzauáSOK SZAUNAsokkk Nap (1),Lifestyle Hotel Mátra****superior (1),Boricseva Natalija (1),Németh Donát (1),Tamás "the Celtic" szaunamester (1),Csontos Kornélia (1),mezőkövesd (1),Galérius (1),Zsóry fürdő (1),szaunaclub (1),szaunanap (1),Újlengyel (1),Zsuzsi & Bálint Szaunaesküvő (1),Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness (1),balaton (1),bicikli (1),Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő (1),Molnár Hajnalka (1),Menyhárt Gábor (1),első élmény (1),Life1 wellness (1),OXYGÉN Naphegy (1),Kovács Teodóra (1),Kántorné Betti (1),Kehidakustány (1),Erding (1),Zenit Hotel Balaton (1),Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő Hotel**** (1),Szabó Gyula (1),Therme Erding (1),Monoszlainé Bors Ágnes (1),Ballószög (1),Aranykor Wellness és Termálfürdő (1),Rudas Gyógyfürdő és Uszoda (1),Neumayer Krisztna (1),Kiss Zsolt (1),Seres Beáta (1),DajkaTamás (1),Akác-Tanya (1),Magyar Országos Szauna Túra (1),Magyarhetelendi Termálfürdő (1),Szauna Varázs (1),Detrich Bertlan (1),Monoszlai Ágnes (1),Szilágyi Péter (1),Ferencsik Gábor (1),Esztergom (1),Schupp Brigitta (1),Bugár Kinga (1),Durucz Kriszta (1),Gabriela Zymla (1),Böhm-Nagy Klaudia (1),Papp Anikó (1),Bartha Gábor (1),Szaunamesterek Páros Programja (1),Németország (1),El’Mighri Oijjdi (1),szaunazokhetvegeje (1),Molnár István (1),Aqua Sziget (1),Pap Renáta (1),budapest (1), Budapest (1),Herman Melitta (1),Illes Csaba (1),Zsiga József (1), Simon Judit (1),Balogh József (1),szaunáSOK (1),Simon Tamás (1),Horváth Szabolcs (1),Tompek Attila (1),Szilágyi Hajnalka (1),Varga Ramóna (1),Jencski Viktória (1),Szaunamester Bajnokság (1),Tamási (1),Szolga Balázs János (1),próbaüzem (1),Tamási Termálfürdő (1),Kocsis Zsolt (1)