Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő- Egerszalók - Zsuzsi & Bálint SzaunaesküvőDombó Diána, Boldog Endre, Szolári Zsolt, Zelenák János és Czifra Dávid

Egészen 11 óráig még teljesen bizonytalan volt, hogy túrázom e vagy sem, végül természetesen mellette döntöttem. Iszonyosan kíváncsi voltam az egyedülálló esküvős programsorozatra, továbbá Egerszalókon még nem jártam, így bakancslistás helyet látogathattam meg.

15:00-ra meg is érkeztünk, ám a felöntésre még nem mentünk be, kicsit asszimilálódni akartam még…

A szauna világ 2 részre van osztva van egy benti fürdőruhás, s kinti 2 rönkszaunával fürdőruha mentes rész, mindkettő nagyon szépen, ízlésesen van kialakítva, zuhanyzókkal, merülő medencével, kint sok-sok pihenőággyal.

A szaunamesterek felváltva tartották a programokat, vicces lagzis, menyegzős, ceremóniás klisékkel, nagyon mókás, vicces hangulatban teltek. Jó volt ismét párban látni Diát&Zsolttal, Ők ketten egyek! J Endrét, akinek még a nagy szauna is kicsinek bizonyult, ám látszott rajta, a macskajaj ellenére,  hogy újra él a szaunában.

Zelenák Úrról sajnos lemaradtunk, ami késik, nem múlik…:)  Ám, az utolsó felöntésen a teljes szauna, vendégek, mestere táncra perdültek, kirúgtuk a szauna oldalát, így Zsuzsi & Bálint szaunás menyegzője nagyon jól sikerült.

Kis kitérő… 18 órákkor a helyi szaunamester Czifra Dávid tartott, a kin rekedt vendégek és a helyi törzsgárda számára egy „privát” felöntést. Orosz módszer szerint sok-sok párával, háromszor is szellőztetett, ami ránk is fért… J Nagyon jó volt, 2x is kirázott a hideg, nagyon tehetséges ügyes mester. Ami kicsit furcsa volt számomra, hogy az összes eddigi mester, akivel találkoztam első dolga volt, hogy letegeződjön, a szaunában ez lett az elfogadott szokás itthon, így kicsit furcsa volt, hogy magázó viszonyban tartotta a programot… Ám ez legyen a legnagyobb baja..:)

Igaz kicsit késve érkeztünk, viszont annál több élménnyel tudtunk távozni. Ez úton is Kívánok Sok Boldogságot a Szauna Párnak, még sok-sok közös szaunás (és természetesen más) élményt is!

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna