Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

SzaunaClub Évindító SzaunaNap

2015.09.19 - M.O.S.T.  - Újlengyel - Akác-Tanya - SzaunaClub Évindító - Dikó Szaunamester Masszőr - Szaunamester Délipart - Szabó Zoli - Szolári Zsolt

Borús, hűvös, esős napra virradtam, kicsit aggódtam, a borús, hűvös nem zavart inkább az eső mait. Időben indultam, mindenki előtt meg akartam érkezni, jó vendéglátóhoz méltón személyesen akartam fogadni mindenkit. Sikerült, 10:50-re megérkeznünk. Leérve már szikrázó napsütés fogadott, igazán szép késő őszi nap kerekedett belőle. A „házinéni” Eszter körbevezetett a faházakban és a rönkházban, amit sikerült foglalni a csapatnak. Nem sokkal ezután Dikó, Bernadett, István és Zoli is befutottak, teljes felszereléssel, ezt követően lassan szállingózni kezdett a csipet csapat.

Szállásra, ami 4 főstől egészen 9 fős rezidenciát foglalt magában, érkezési sorrendben ki-ki megtalálta a maga igényének megfelelő fekhelyet.

A szauna parkot 14 óra előtt nem sokkal rönkház lakói meg is szállták.

Itt tennék kis kitérőt, maga a szauna komplexum áll egy főépületből, ahol van egy 12-15 fős benti fatüzelésű szauna, öltözővel, mosdóval, 2 zuhanyzóval és egy nagyobb társalgó jellegű közösségi térrel. A zuhanyzós részből lehet hátra menni a „kertbe”, itt található balra 2 picike kis kunyhó jelegű szauna. Ha innen kijövünk, jobbra egy kinti zuhany található, balra pedig kicsivel arrébb a vályog szauna mely virgácskezelésre van berendezve.  A szauna bal oldalán a híres nevezetes sós dézsa található, melyből éjszaka igazán hangulatos kémlelni a valóban gyönyörű, csillagos eget. A dézsa balján a jurta alakú középen tűzhellyel kialakított közösségi melegedő található. A dézsával szemben a nagy füstös szauna, ahol a vacsoránk készült, így ezt csak étkezésünk után tudtuk azt is úgy éjfél körül birtokba venni. Innen balra a főépület felé tartva találunk egy nyakon öntő dézsát és egy hideg vizes nagy medencét, amit előszeretettel használt a csapat.

A hely valóban autentikus, rettentően természet közeli, barátságos és valamilyen megmagyarázhatatlan nyugalom, béke árad mindenhonnan.

Visszakanyarodva, 4 szauna mesterünk, Dikó, Zsolt, István és Zoli, tejes készültségben érkeztek „pihenni”, hoztak masszázspadot, kötöttek-fűztek virgácsot, így ha akartuk, ha nem, csak jó dolgokban volt részünk. Mind a négyen felváltva tartottak felöntéseket nekünk a benti szaunában, melyek folyamatosan teltházzal mentek, jobbnál jobb, erősebbnél erősebb programokat kaptunk. Volt arra is példa, hogy vendég állt be mesterkedni, ki szintén nagy sikert aratott.

Vacsorára a füstös szaunában készült lazac, oldalas és pulyka került az asztalra némi krumplival, salátával, savanyúsággal megspékelve. Miután bőven repetázott mindenki, került elő a házi készítésű kakaócsiga. Nah az már nem kelet volna… J

Verebi Zoltán, a SzaunaClub vezetője, ki szintén velünk tartott, megnyitotta a szezont, megtudtuk, hogy jönnek még túrák az idén és jövőre is, s a SzaunaClub honlapja is rövid időn belül megújul, s a Bajnokság is elindul idén is.

Az igen bőséges és finom vacsorát követően üres gyomorral úgy gondolom senki sem folytatta a hajnalig tartó szaunázást. Zoli utolsó felöntéséről szédültem be az ágyig, olyan éjfél után nem sokkal. Reggel, idő előtt távoznom kellett, így nem tudtam már a társasággal reggelizni, ettől függetlenül a visszajelzések alapján van még min csiszolni, s kell is még min változtatni…

Nagyon Köszönöm a mesterek felemelő munkáját, a társaság, barátok szuper hozzáállását és a remek SzaunaNapot, találkozzunk Mórahalmon!

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

Batthyány Kúria – Zalacsány - SzauáSOK SZAUNAsokkk Nap - Szabó Zoli

Batthyány Kúria –  ZalacsánySzauáSOK SZAUNAsokkk Nap - Szabó Zoli

Hol volt, hol nem volt, M.O.S.T. jöjjön némi elfogultsággal a 7végi esemény kis beszámolója, ízelítője.
 

14:00-tól tudtuk a szobákat elfoglalni a Kúriában, kaptunk bőséges információt, megtudtuk, hogy kb. 200 m sétára lesz a bázisunk (szauna). Kis terepszemle, a park-, közeg nagyon szép, festői. Igazi idilli hangulat, csened, nyugalom árad mindenhol/ből.
Kinti medencénél a büfé felhozatala nem éppen a legmegfelelőbb,ettől függetlenül sikerült lelnünk számunkra megfelelő ételt, italt. A wellness egy jakuzziból, egy élménymedencéből és egy kb. 16 fős szaunából + a már említett kinti medencéből áll össze. 15-16-17 órás felöntéseket Evelintartotta, aki saját bevallása szerint nagyon izgult, de mi mindenből semmit nem vettünk észre, s igazán tehetségesnek bizonyult. Nagyon jó ráhangoló ceremóniák voltak az esti mókára. Bőséges svédasztalos vacsorát követően volt kis időnk ejtőzni, s munícióinkat feltölteni némi gyümölccsel, itallal, melyet Loránd hajtott végre, Keszthelyi kiruccanásával, melyet ez úton is Köszönök neki.

Az estre vártuk Evelint is, de sajnos nem tartott velünk, haza kellett mennie. Zoltán első felvonása Balatoni nyarat idéző volt, majd következett egy Militarys, egy „Knight Rider”-es és egy totál „Out Of Controlos”, mennydörgős móka. Zolin szerencsére semmi nem látszott, hogy kihagyott volna 3 hónapot, újult erővel, talpig elszántsággal, és kitartással, rengeteg flúgos, abszolút pozitív értelembe vett nem normális fanatizmusával, úgy gondolom mindenkit foglyul ejtett, holott azt állította nem ejt foglyokat…:)

Nagyon jó társaság, remek hangulat, kitűnő szuanamesterek jellemezte a teljes eseményt, ha tévednék, úgy kérlek, cáfoljanak meg azok, akik ott voltak és emelték az est színvonalát.

folyt.köv.

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

Magyarhertelendi Termálfürdő - Magyarhertelend - III. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság - DÖNTŐ

Magyarhertelendi Termálfürdő - Magyarhertelend - III. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság - DÖNTŐ

Endrével napok óta terveztük, hogyan, mikor, milyen formában megyünk le, s hogy hányan, végül a kemény mag, mi ketten vágtunk bele a nagy utazásba. Nekem volt már szerencsém Magyarhertelendhez, a tavalyi bajnokság januári fordulóján voltunk ott, így én már tudtam, hogy Magyarország egyik, ha nem a legjobb szauna paradicsoma felé tartunk. Majdnem pontosan indultunk, így majdnem pontosan érkeztünk… 11 órától lehetett jelentkezni a verseny felöntésekre, gyors becsek, átöltözés, rohanás a pulthoz, ami előtt már jókora sor állt, így szomorúan konstatáltam, hogy ebből bizony nagy valószínűséggel „potyautas” felöntések lesznek. Időben elkezdődött a nyitó ceremónia, melyet a nap háziasszonya Fáskerti Rita celebrált, s vitte az egész rendezvényt a hátán a színfalak mögött… Az összes versenyző és versenyen kívüli szauna mester felvonult, jó volt látni hogy több szauna mester is, csak úgy brahiból eljött az eseményre, hogy minket vendégeket kényeztessenek a programjaikkal.

A sor is végre elindult, mire odaértem meglepetés ért (tavaly ugyan itt voltam utoljára clubbos versenyen, s akkor más volt a rendszer, most újítottak), csak időpontokra tudtam foglalni, hogy ki lesz nem tudtam, és csak 2 re, mert nincs klubkártyám, ha lett volna 3 is beleférhetett volna, de nem aggódtam, 12:15-re és 13:30-ra sikerült jegyet kapnom. Miután lezajlott a regisztráció, jött a hír, hogy maradtak még helyek, így le is csaptam még 2 jegyre, így hivatalosan is be tudtam ülni a műsorra.

A fürdőbe nyitástól zárásig vettem a jegyet, ami annyit tett, hogy a napközben a verseny felöntésekre, a versenyen kívüliekre, is tudtunk regisztrálni, továbbá a fürdő esti rendezvényérre is, a törölköző pörgetőre és az esti szabadfoglalkozású ceremóniákon is tudtuk magunk kvalifikáltatni, egyszóval „ALL IN” tiketet váltottam… :)

Sajnos a felöntések pontos fantázia neveit nem sikerült feljegyeznem, de így is összesen 11 felöntéshez volt szerencsém. Neumayer Krisztna kencés versenyszáma szuper kezdés volt, majd Farkas Evelin az idei év bajnoka, kinek ez úton is gratulálok, focis aromás felütése volt porondon. Bagó Gábor vonatos Balatonos vicces aromás felöntésén még most is kuncogok ha visszagondolok rá, Szi-Benedek Zsolt, Benedek elvtársas kocsmatúrás kalandja, amellyel ez év amatőr bajnoka lett szintén nagy gratuláció.

Ezzel a versenyceremóniáinak vége is lett, követezhettek a megmérettetésen kívüliek. Monoszlainé Bors Ágnes a folyó című relaxációs felöntése igazán betalált a sok bulis felöntést követően. Zelenák János Süsü felöntése igazán jó hangulatban telt, Papp Fédra Görögországba kalauzolt bennünket.

Szolári Zsolt egy igazi performansszal állt elő (később írom, hogy is került rá Női mini ruha), „transz – Lütyős” felügyelő előadását láthattuk, s hallhattuk… Endre szauna tündéres előadásán a vendégek sapkái csak úgy szálltak a lecsapástól, Csaba Tünde hírhedt TomRaider műsorával lépett fel, s a sort nálam Menyhárt Gábor „öreg néni” produkciója zárta.

Az esti felöntések előtt volt némi műsor a fürdőben, s megrendezésre került az első törölközőpörgető verseny, melyen igazán szuper mutatványokat láthattunk, 2 hasonló nem volt, mindenki egyedi egyedülálló és utánozhatatlan produkciókkal álltak elő. És itt került sor Szolári Zsolt, Végh Tímea öltözékének cseréjére, amiben tartotta Zsolt a felöntését, ha már rajta van a ruha alapon… Biztos vagyok venne, hogy ennek a kezdeményezésnek is lesz folyatása.

A fürdő bezárását követően volt szerencsém a mesterek bulijába is belekóstolni, hol Szabó Zoli adta a talpalávalót. Valamikor hajnali 2 körül ágynak dőltem.

Összességemében nagyon Örültem, hogy ismét sok szauna mesterrel, vendéggel ismerkedhettem meg, személyesen is. A hertelendi csapat „Staff” maximálisan kitett magáért, szuper rendezvény, szuper csapa, jó érzés lehet egy ilyen profi, lelkes, vidám csapattal együtt lenni.
Versenyre el kell menni, ki kell próbálni, át kell élni, meg kell élni! 

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

Tulip Inn Budapest Millennium***– Budapest – Balkán Est (próbaüzem) - Szaunamester Endre

Tulip Inn Budapest Millennium***Budapest –  Balkán Est (próbaüzem) - Szaunamester Endre

Tegnap régóta tervezett est valósulhatott meg általam, amelynek nagyon örültem, olyan mesterek társaságát élvezhettem, melyekre igazán fel tudok nézni, s nagyon sokat tesznek szerintem a hazai kultúráért, mind szakmailag, mind emberileg.

A meetingpont Endrénél volt, hozzá voltunk hivatalosak. Volt ki már ismerte egymást, volt ki még nem. Megérkezésünkkor Endre még masszírozott éppen egy vendéget, de üdvözlésre kiugrott a „barlangjából”. Időre kész is lett, jöhetett a rövid személyes ismerkedés, némi „welcome meglepetéssel”. Kaptunk szélmérőt (nem tudom mi a hivatalos megnevezése), mellyel a felöntések előtt, után, közben tudtunk szórakozni, jó időtöltésnek bizonyult…
18 óra nem sokkal múlt mikor mi már a kabinban voltunk a citromos-sörös bőrtisztításon. Kilépve már az igen dekoratív gyümölcstál várt minket.

 

2. körre Endre „jeges” meglepetését kaptuk meg, mézzel és juharsziruppal tudtuk kényeztetni bőrünket. A kört befejezve jött aztán a kulináris élvezet, házi csevapcsicsa hagymával, s 2 különböző igazán finom sajttal. Valódi "balkán feeling" teremtődött ezáltal.
Jeges „rémület” a már méltán legendás 110 fokos „kunyhóban” történt, a „disco jeges tálas” mutatvány most sem maradt el.

Kellemesesen elfáradva, volt ki szundított is egyet, sok kellemes élménnyel gazdagodva nem sokkal 21 óra után eltávoztunk.

Endrénél a családias, barátias légkör mindig adott, igazán más élmény nyújt a kis fős szaunázási lehetőség. Persze mint mindennek két oldala van, ki ezt ki azt preferálja, összehasonlítani a nagy létszámban való szaunázást a kicsivel nem szabad, mikor mire van kedve, igénye az embernek úgy érdemes választani.

Bízom benne, hogy a résztvevők is hasonlóképpen jól érezték magukat, mint a szervező :), s bízom benne hagyományteremtő eseményen vehettünk részt! :)

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

Zenit Hotel Balaton - Vonyarcvashegy - Szabó Zoli

Zenit Hotel Balaton Vonyarcvashegy - Szabó Zoli

Régóta vágyott helyszínlátogatásom vált valóra, amikor is Szabó Zoltán bekommentelt egyik posztom alá, hogy menjünk nézzük meg, mit és hol szokott művelni. Így is lett, a szombatra tervezett estét átprogramoztam, s 17:00-ra a helyszínen is voltunk (spontán buli a legjobb buli :)). A hotel wellness részlegét 2.900 Ft-os áron vehettük igénybe külsősként, ami szerintem nem vészes, úgy hogy tartalmazza a felöntések árát is.

Maga a szauna részleg teljesen fürdőruhamentes, ha jól olvastam délelőtt és délután van 1-1 óra mikor lehet használni a dresszeket. Itt 2 zuhanyzó, 1 merülő, 1 jégkamra, 1 gőzkamra (kb. 8 fős), és maga a felöntések helyszíne „A szauna”, a maga 20 fős befogadóképességével (ceremóniákon ez volt a létszám) és a remek nagy kályhájával, amit már nyugodtan mondhatok erőműnek, található. Közvetlen közelében nem igazán tudtam megmaradni…:)
A wellness részhez tartozik még egy kb. 10m x 4m úszó-, kicsi gyerek- és egy meleg vizes jakuzzis ülős medence. Továbbá egy nagy tágas terasz, pazar - órákon át csak meredten néztem volna - kilátással a Balatonra – csodálatos.

Visszakanyarodva, mikor megérkeztünk, átöltöztünk, kis pihenés, s érkezett is Zoltán (akik ismerik, tudják milyen, ő maga is állította nekünk, hogy bármilyen szóról akár órákon át tudna beszélni, s valóban így van), baráti üdvözlet, majd a közönségnek, nekünk kezdte a mondókáját első felöntéséről „A csábítás elmélete”-ről, 5 perces monológját követően elfoglalhattuk helyünket a kabinban, közben kiderült, hogy éppen egy újságíró van nála a www.welovebalaton.hu –tól, aki képeket készített az eseményről, interjút Zolival. A második a „PowerLoad – a sokkoló jegyes” valóban egy igen erős intenzív programra sikeredet, melynek a harmadik harmadát már a kabinon kívül voltam kénytelen megfigyelni. :) Mindkét program olyan Zolis volt, vicces, egyedi, tökéletes.

A tervezett program ennyi volt hiszen neki még jelenése volt más helyszínen, ám nem maradtunk levezetés nélkül Szi-Benedek Zsolt felajánlott egy meditatív jellegű felöntést, melyet volt szerencsénk igazán kényelmesen (összesen 4 en voltunk bent) végigülni/feküdni. Nagyon jól összerakott programon vehettünk részt, meglepően jó zene, illatok, technika tárult a szemünk elé. Igazán megkoronázta az esténket. Mint kiderült, versenyen, amatőrök között első helyezett lett, nem véletlen.

Megtudtuk még az este folyamán, hogy havi 1 hétvégén szokott lenni szauna őrültek hétvégéje, mely 2 napos, s 8-10 felöntéssel, érdemes elmenni, igazán színvonalas hely.
Aki erre jár, feltétlen nézzen be!

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

Magyarhertelendi Termálfürdő - Magyarhertelend - II. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság

Magyarhertelendi Termálfürdő - Magyarhertelend - II. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság

Hol volt, hol nem volt…:) Párom és én úgy döntöttünk, hogy szombati napunkat a Magyarhertelendi Szaunamester Bajnokságon és az azt követő esti "szauna party"-ban töltjük. Na de ne rohanjunk ennyire előre. Magyarhertelenden először jártunk, így terepszemlével kezdtük 2 db viszonylag nagy élmény termál medencével egy kisebb forró termálvizes és egy kis sarokban lévő gyerekmedencével rendelkezik a fürdő részleg. A szauna részleg igen pazar, még nem jártam ekkora szauna parkkal rendelkező fürdőben. 2 szekció van egy fürdőruhás és egy fürdőruha mentes, mindkét fél ugyan annyi szaunával, pihenővel, merülővel, hideg vizes dézsával rendelkezik, mondhatni tükörképe az egyik a másiknak. Így mindkét tábor megtalálja a maga szaunáját…:)

0 Tovább

Hotel Agro - Normafa - Lívia szaunamester

Hotel Agro - Normafa - Lívia szaunamester - Szabó Zoli

Sziasztok,

tegnap volt szerencsém a Normafára a Hotel Agroba ellátogatni egy péntek 13. borzongásra. Livia szaunamester található itt péntekenként legtöbbször, így volt ez most is. Livia nagyszerű felöntéseket, szó szoros értelmében show-kat tart.

0 Tovább

SaunaTours - SzaunaTúrák

blogavatar

Kis hazánk határain belül és a nagyvilágban megélt, átélt szaunás élményeim gyűjteménye.

Címkefelhő

élmény (51),2015 (33),Budapest (17),2014 (14),Szolári Zsolt (12),2016 (11),Zelenák János (9),Szentendre (9),Lívia Szaunamester (9),Aquaworld (8),Végh Sándor (8),Végh Tímea (7),Szabó Zoli (7),V8 (6),verseny (6),Dombó Diána (6),normafa (6),Decsi Bálint (5),Bakancslista (5),Gujka Ferenc (5),Szaunamester Endre (5),Bagó Gábor (5),Vizes Nyolcas Wellness (5),tapasztalat (5),Hotel Agro (5),Szi-Benedek Zsolt (5),Szaunamester Délipart (4),Skita Péter (4),Aquaticum (4),Baráth Péter (4),Borbély Nauzika (4),Kocsis Ibolya (4),Farkas Evelin (4),debrecen (4),Tamás „the Celtic” (4),Papp Fédra (4),Orbán Noémi (4),Németh Miklós Donát (4),Aqualand (3),Sauna Party (3),Debreceni Wellness és Szauna Club (3),Magyar Országos Szaunamester Bajnokság (3),Peringer Tibor (3),Lukács Fürdő (3),Czifra Dávid (3),Aufguss Masters Hungary (3),Sauna Team Debrecen (3),Csaba Tünde (3),Szaunamester Gábor (3),Szép Boglárka (3),Belley Attila (3),Ráckeve (3),Tulip Inn Budapest Millenium*** (3),Ruszkabányai Gitta (3),Mészáros Péter (3),Szabó Zoltán (3),Neumayer Krisztina (3),cikk (2),Magyarhertelend (2),Ausztria (2),Kiss Anita (2),Vonyarcvashegy (2),AufgussWM (2),Ótott-Kovács Szabolcs (2),M.O.S.T. (2),V8Wellness (2),Dikó Szaunamester Masszőr (2),Boján Ádám (2),Becsei Péter (2),Juhász Sanyi (2),Székesfehérvár (2),v8 (2),Páldesz Ildikó (2),Tamás „the Celtic” szaunamester (2),Szaunamester Vilmos (2),Egerszalók (2),Hertelendi Szaunamester Team (2),Mudri Nikolett (2),Herman Melitta (2),2013 (2),Simon Tamás. (2),Tamas "the Celtic" szaunamester (2),BGYH (2),gondolat (2),Vizes Nyolcas (2),Egri Csaba (2),magyarhertelend (2),Hotel Lycium (2),Sauna WM (2),Budapes (2),Fáskerti Rita (2),Magyarhertelendi Termálfürdő (2),Zsebedics Tibor (2),Galyas Tamás (2),Varga Anita (2),Bajnokság (1),Szanamester Bajnokság (1),Liptai Dóra Judit (1),SzaunaClub (1),Dankovits Zsuzsanna (1),sauna party (1),vélemény (1),Kisantal Márió (1),Zena beauty (1),hotel stáció (1),vizesnyolcas wellness (1),Hornyák Balázs (1),Harvia - Saunabau - IV. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság - III. forduló (1),ráckeve (1),Miskolczi Sándor (1),Végh Timi (1),T. Géza (1),Gubucz Gábor (1),AquaLand (1),Afrika Est (1),Gyémánt Fürdő (1),Tatabánya (1),SzaunaMaraton Avató (1),szaunamesterbajnokság (1),bajnokság (1),Pemmer Attila (1), Lukács Fürdő (1),Rizsányi Zoltán (1),Végh Sanyi (1),Aquaticum Termál és Élményfürdő (1),VizesNyolcas (1),Debreceni Est (1),A TISZTÍTÓTŰZ ÉJSZAKÁJA (1),Sinka Bernadett (1),Durucz Krisztina (1),Debrecen (1),gondolatok (1),alapítás (1),Bagó Gábor   (1),Németh Donát Miklós (1),miért (1),saunafest (1),külföld (1),Prága (1),Aquapalace (1),hétfő (1),SaunaParty (1),Hévíz&környéke (1),Hollandia (1),Lay Pang Ong (1),Dánia (1),Tamás (1),Gabriëlla Willems (1),Miskolc (1),Monoszlané Borsi Ágnes (1),Mórahalom (1),Zsebedics Maria & Zsebedics Tibor (1),Csehország (1),tudósítás (1),Bad Tatzmannsdorf‎ (1),AVITA Therme (1),Tarcsafürdő (1),szaunakultúra (1),Sonnentherme (1),Lutzmannsburg (1),Beló Attila (1),Zsebedics Maria (1),Vecsés (1),bakancslista (1),szomszédok (1),Magyar Szaunamesterek Első Országos Találkozója (1),V8 Wellness (1),Dr. Piczkó Katalin (1),Zoltai Erika (1),vendégélmény (1),Brigi (1),szomszéd (1),Nynke Smid (1),Fabian van Dijk (1),Tompek Attila (1),Árpád Fürdő (1),Mátra (1),Batthyány Kúria (1),Zalacsány (1),SzauáSOK SZAUNAsokkk Nap (1),Lifestyle Hotel Mátra****superior (1),Boricseva Natalija (1),Németh Donát (1),Tamás "the Celtic" szaunamester (1),Csontos Kornélia (1),mezőkövesd (1),Galérius (1),Zsóry fürdő (1),szaunaclub (1),szaunanap (1),Újlengyel (1),Zsuzsi & Bálint Szaunaesküvő (1),Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness (1),balaton (1),bicikli (1),Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő (1),Molnár Hajnalka (1),Menyhárt Gábor (1),első élmény (1),Life1 wellness (1),OXYGÉN Naphegy (1),Kovács Teodóra (1),Kántorné Betti (1),Kehidakustány (1),Erding (1),Zenit Hotel Balaton (1),Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő Hotel**** (1),Szabó Gyula (1),Therme Erding (1),Monoszlainé Bors Ágnes (1),Ballószög (1),Aranykor Wellness és Termálfürdő (1),Rudas Gyógyfürdő és Uszoda (1),Neumayer Krisztna (1),Kiss Zsolt (1),Seres Beáta (1),DajkaTamás (1),Akác-Tanya (1),Magyar Országos Szauna Túra (1),Magyarhetelendi Termálfürdő (1),Szauna Varázs (1),Detrich Bertlan (1),Monoszlai Ágnes (1),Szilágyi Péter (1),Ferencsik Gábor (1),Esztergom (1),Schupp Brigitta (1),Bugár Kinga (1),Durucz Kriszta (1),Gabriela Zymla (1),Böhm-Nagy Klaudia (1),Papp Anikó (1),Bartha Gábor (1),Szaunamesterek Páros Programja (1),Németország (1),El’Mighri Oijjdi (1),szaunazokhetvegeje (1),Molnár István (1),Aqua Sziget (1),Pap Renáta (1),budapest (1), Budapest (1),Herman Melitta (1),Illes Csaba (1),Zsiga József (1), Simon Judit (1),Balogh József (1),szaunáSOK (1),Simon Tamás (1),Horváth Szabolcs (1),Tompek Attila (1),Szilágyi Hajnalka (1),Varga Ramóna (1),Jencski Viktória (1),Szaunamester Bajnokság (1),Tamási (1),Szolga Balázs János (1),próbaüzem (1),Tamási Termálfürdő (1),Kocsis Zsolt (1)