Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Felnőttünk a NAGYokhoz... 

2016.07.15-17. -AufgussWM - V8Wellness - Szentendre

Borbély Nauzika (Aquaworld), Tamás "the Celtic" (SaunaParty), Decsi Bálint (Aufguss Masters Hungary), Szi-Benedek Zsolt (Vonyarcvashegy), Németh Donát Miklós (Székesfehérvár), Baráth Péter (Egerszalók), Szabó Zoltán (Hévíz & környéke) Sauna Team Debrecen (Végh Tímea, Szép Boglárka, Végh Sándor, Skita Péter) Hertelendi Szaunamester Team (Monoszlané Borsi Ágnes, Papp Fédra, Farkas Evelin, Bagó Gábor)

Meglepetés: Kiss Anita & Ótott-Kovács Szabolcs (Mórahalom), Zsebedics Maria & Zsebedics Tibor (Ausztria), Belley Attila (Miskolc), Gabriëlla Willems (Hollandia) és Lay Pang Ong (Dánia)

Abban az igazán hálás helyzetben vagyok, hogy annyi emlék és annyi szép pillanat cikázik a fejemben, hogy nem is tudom, hol, mivel kezdjem. A válogatót követően tűkön ültem már, mikor jön a várva várt 7vége. Elérkezett…

0 Tovább

Nevezhettek szentimentálisnak...

...de visszagondolva az elmúlt évekre, nekem kezd tetszeni, ami most van. Jön a hétvége, ami nem kiemelt, nem hosszú (sőt, inkább rövid), nincs ünnepnap, nincs tüntetés, nem állnak a BKV járatai és nem épül a Hóman (Hóember???) szobor sem. Viszont lehet válogatni a jobbnál jobb szaunaprogramok közt.

0 Tovább

Ismét vasárnap…

2015.10.25. Vasárnap 15:00 - Aquaword - Budapest - Szaunameser Gábor

Egy nehéz szombati nap levezetése képpen szaunázni indultam, mint már korábbi bejegyzésemben írtam, "Vasárnap, Gábor Nap", így nem volt kérdés, hogy hova megyek relaxálni. Így most posztom Gábor szuper teljesítményét nem forszírozná túlzottan, elég annyit tudni, hogy neki versenyekre kellene járnia, rajongókat toboroznia!

0 Tovább

Aquaworld – Budapest – Szaunamester Gábor

AquaworldBudapestSzaunamester Gábor

Hol volt hol nem volt, elvonási tüneteim enyhítésére az Aquaworld-öt vettem célba szép vasárnap délutánon. Szaunába érve meglepetten konstatáltam, hogy már az első felöntés majd teltházzal ment. Szeptember elején vasárnap szerintem nagydolog.

Terv az volt, hogy pihenek, olvasok, helyette kedves régi gyerekkori cimborámmal találkoztunk a szauna világban, így sok élmény, elmaradás került pótlásra, kiderült, hogy ő is nagy rajongója szaunázás e formájának. Visszakanyarodva... A felöntések, az elsőt leszámítva mind teltházzal mentek, még a jegesen is alig tudtuk bezsúfolni magunkat. Itt látszik az, hogy Gábor személyéhez, egyre többen ragaszkodnak, ami egyáltalán nem meglepő. Bátran merem állítani, Budapesten közösségi szaunázást tekintve a legjobbak között van!

Így nekem, ha vasárnap, akkor Gábor nap! :)

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

Aquaworld – Budapest – Dombó Diána

AquaworldBudapestDombó Diána

1,5 hetes elvonási tüneteim enyhítésére kalkuláltam, s úgy esett, hogy csak péntek megfelelő, hogy tudjak menni szaunába. Tudtam, ismét hosszú idő fog eltelni 90 C nélkül.

Nem gondoltam bejelentkezni előre, hiszen nyár van, ráadásul kánikula, közel a hőségriadó, így nem féltem, hogy helyszűkében lennénk. Jól is gondoltam, ám ami meglepett, lényegesen többen voltak mint reméltem, így jó érzéssel tölt el, hogy egyre többen járnak aktívan nyáron is, nem csak néhányan vagyunk f„elmeháborodottak”.

Itt 5 felöntés szokott lenni 17,18,19,20 és 20:45-ös kezdéssel, a középső a gőzben van. Szokásos menet, első egy „citromos” bőrtisztítós, a második egy „kókuszos-sós” dörzsölés volt, a gőzben „kókuszos-cukros-barackos” dörzsölős-táplálós, majd folytattuk az ápolást „gyömbéres-mézzel”, a végén a „jegesen” sok-sok jeget kaptunk, s végén az elmaradhatatlan nyakon öntést.

Szünetekben terülj-terülj asztalkm, gyümölcs, limonádé, csoki cukor, ropi, sok kedves szó.

Ami új volt számomra, hogy zsetonok helyett kis ízléses számozott fakorongokat kaptunk, végre nem kellett számon tartani, hogy melyik színű melyik felöntésre volt, azzal mindig bajban voltam. Továbbá a zuhanyzók, ha jól észleltem működtek! :)

A pénteki keménymag továbbra is megvan itt, nagyon szimpatikusak, Dia és a közönsége nagyon jól megértik egymást.

Új és hasznos infó, hogy a csütörtök – péntek egész nyáron menni leszenk ceremóniák!

Köszönöm az élményt!

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

Aquaworld - Budapest - Ruszkabányai Gitta & Kiss Zsolt

AquaworldBudapest – Ruszkabányai Gitta & Kiss Zsolt

Hétvégém zsúfoltnak ígérkezett, a hetem nem szerettem volna szaunázás nélkül tölteni, így felkerekedtem, s látogatásom tettem, az Aquaworldben. Péntek fürdőruhamentes, naturista, melyre a pénztárnál is felhívják a figyelmet (gondolom, ha csak szauna jegyet vesz az ember…:)), ami jó szerintem, így nem lesz meglepetés… Megjegyzem a szauna világban nem igazán tartották be a fürdőruha mentességet, eléggé vegyesen voltak az emberek, szerencsére a felöntéseket szigorúan vették. :)

Ruszkabányai Gitta és Kiss Zsolt tartották a ceremóniákat, még egyik mesterhez sem volt szerencsém, így mindkettőjükére váltottam jegyet…:) Gitta jó hangulatot teremtett a felöntéseken, zenés táncos műsorral szórakoztatta a közönséget, Zsolt inkább a technikára fektette a hangsúlyt, a közönség itt is jól érezte magát. Mindkét mestert kellő képen tájékoztatta az újonnan érkezett szauna szüzeket.

Megtudtam, hogy a péntekek a közeljövőben dupla felöntésekkel mennek, nagy az érdeklődés, a vendégeknek is így kényelmesebb. Szellősebben is tudtunk ülni így a kamrákban.

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

Aquaworld - Budapest - Szaunamester Gábor

Aquaworld - Budapest Szaunamester Gábor

Vasárnap tiszteletem tettem régi törzshelyemen, az Aquaworldben, ahol anno a szaunázás és én szerelmünket mélyítettük el…:) Szaunamester Gábor volt a délután/koraest házigazdája, akinél nem először, s tapasztalatok alapján nem is utoljára jártam…:) Gábornál még kezdő korában volt szerencsém, már akkoriban is látható volt, hogy igazi talentum, de most így néhány hónap elteltével bizton állíthatom, hogy sokat fogunk még róla hallani szaunás berkekben. Profizmusa, elhivatottsága minden mozdulatában látszódik, jó hangulatot, megfelelő mennyiségű vizet/jeget locsol a kályhára. Figyel a részletekre, a vendégekre. Zene, beszéd, közönség szórakoztatása pont annyi amennyit igényelt! Tökéletes hétzáras volt, remek kikapcsolódás!

ÚJ Információ, hogy szerda, csütörtök, péntek 10:00-tól zárásig! textilmentes az egész szauna világ, „klasszikus szauna” néven fut!

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

Aquaworld - Budapest - Szaunázók Hétvégéje

Aquaworld - Budapest - Szaunázók Hétvégéje

Január 19-én Aquaword Szaunázók 7végéjét látogattuk meg. Sajnos a szauna részleg maga fürdőruhás volt, így csak a szeánszokon kellett fürdőruhamentesen lenni. Kicsit furcsán is néztek az emberek, mikor hömpölyögtünk ki a kabinból. Déltől óránként voltak a felöntések, egészen este 8-ig. 3x3-as csoportokban váltották a mesterek 1mást. Mi 13 órára érkeztünk meg, 2 felöntést Detrich Bertlantól kaptunk, melyet Ruszkabányai Gitta követett 2 szeánsz a szaunában az utolsót pedig a gőzben tartotta. Úgy vélem gyakrabban kellene ilyen „tanító” hétvégéket tartani, sajnos van hova fejlődnünk, nagyon szimpatikus kezdeményezés!

0 Tovább

SaunaTours - SzaunaTúrák

blogavatar

Kis hazánk határain belül és a nagyvilágban megélt, átélt szaunás élményeim gyűjteménye.

Címkefelhő

élmény (51),2015 (33),Budapest (17),2014 (14),Szolári Zsolt (12),2016 (11),Zelenák János (9),Szentendre (9),Lívia Szaunamester (9),Aquaworld (8),Végh Sándor (8),Végh Tímea (7),Szabó Zoli (7),V8 (6),verseny (6),Dombó Diána (6),normafa (6),Decsi Bálint (5),Bakancslista (5),Gujka Ferenc (5),Szaunamester Endre (5),Bagó Gábor (5),Vizes Nyolcas Wellness (5),tapasztalat (5),Hotel Agro (5),Szi-Benedek Zsolt (5),Szaunamester Délipart (4),Skita Péter (4),Aquaticum (4),Baráth Péter (4),Borbély Nauzika (4),Kocsis Ibolya (4),Farkas Evelin (4),debrecen (4),Tamás „the Celtic” (4),Papp Fédra (4),Orbán Noémi (4),Németh Miklós Donát (4),Aqualand (3),Sauna Party (3),Debreceni Wellness és Szauna Club (3),Magyar Országos Szaunamester Bajnokság (3),Peringer Tibor (3),Lukács Fürdő (3),Czifra Dávid (3),Aufguss Masters Hungary (3),Sauna Team Debrecen (3),Csaba Tünde (3),Szaunamester Gábor (3),Szép Boglárka (3),Belley Attila (3),Ráckeve (3),Tulip Inn Budapest Millenium*** (3),Ruszkabányai Gitta (3),Mészáros Péter (3),Szabó Zoltán (3),Neumayer Krisztina (3),cikk (2),Magyarhertelend (2),Ausztria (2),Kiss Anita (2),Vonyarcvashegy (2),AufgussWM (2),Ótott-Kovács Szabolcs (2),M.O.S.T. (2),V8Wellness (2),Dikó Szaunamester Masszőr (2),Boján Ádám (2),Becsei Péter (2),Juhász Sanyi (2),Székesfehérvár (2),v8 (2),Páldesz Ildikó (2),Tamás „the Celtic” szaunamester (2),Szaunamester Vilmos (2),Egerszalók (2),Hertelendi Szaunamester Team (2),Mudri Nikolett (2),Herman Melitta (2),2013 (2),Simon Tamás. (2),Tamas "the Celtic" szaunamester (2),BGYH (2),gondolat (2),Vizes Nyolcas (2),Egri Csaba (2),magyarhertelend (2),Hotel Lycium (2),Sauna WM (2),Budapes (2),Fáskerti Rita (2),Magyarhertelendi Termálfürdő (2),Zsebedics Tibor (2),Galyas Tamás (2),Varga Anita (2),Bajnokság (1),Szanamester Bajnokság (1),Liptai Dóra Judit (1),SzaunaClub (1),Dankovits Zsuzsanna (1),sauna party (1),vélemény (1),Kisantal Márió (1),Zena beauty (1),hotel stáció (1),vizesnyolcas wellness (1),Hornyák Balázs (1),Harvia - Saunabau - IV. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság - III. forduló (1),ráckeve (1),Miskolczi Sándor (1),Végh Timi (1),T. Géza (1),Gubucz Gábor (1),AquaLand (1),Afrika Est (1),Gyémánt Fürdő (1),Tatabánya (1),SzaunaMaraton Avató (1),szaunamesterbajnokság (1),bajnokság (1),Pemmer Attila (1), Lukács Fürdő (1),Rizsányi Zoltán (1),Végh Sanyi (1),Aquaticum Termál és Élményfürdő (1),VizesNyolcas (1),Debreceni Est (1),A TISZTÍTÓTŰZ ÉJSZAKÁJA (1),Sinka Bernadett (1),Durucz Krisztina (1),Debrecen (1),gondolatok (1),alapítás (1),Bagó Gábor   (1),Németh Donát Miklós (1),miért (1),saunafest (1),külföld (1),Prága (1),Aquapalace (1),hétfő (1),SaunaParty (1),Hévíz&környéke (1),Hollandia (1),Lay Pang Ong (1),Dánia (1),Tamás (1),Gabriëlla Willems (1),Miskolc (1),Monoszlané Borsi Ágnes (1),Mórahalom (1),Zsebedics Maria & Zsebedics Tibor (1),Csehország (1),tudósítás (1),Bad Tatzmannsdorf‎ (1),AVITA Therme (1),Tarcsafürdő (1),szaunakultúra (1),Sonnentherme (1),Lutzmannsburg (1),Beló Attila (1),Zsebedics Maria (1),Vecsés (1),bakancslista (1),szomszédok (1),Magyar Szaunamesterek Első Országos Találkozója (1),V8 Wellness (1),Dr. Piczkó Katalin (1),Zoltai Erika (1),vendégélmény (1),Brigi (1),szomszéd (1),Nynke Smid (1),Fabian van Dijk (1),Tompek Attila (1),Árpád Fürdő (1),Mátra (1),Batthyány Kúria (1),Zalacsány (1),SzauáSOK SZAUNAsokkk Nap (1),Lifestyle Hotel Mátra****superior (1),Boricseva Natalija (1),Németh Donát (1),Tamás "the Celtic" szaunamester (1),Csontos Kornélia (1),mezőkövesd (1),Galérius (1),Zsóry fürdő (1),szaunaclub (1),szaunanap (1),Újlengyel (1),Zsuzsi & Bálint Szaunaesküvő (1),Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness (1),balaton (1),bicikli (1),Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő (1),Molnár Hajnalka (1),Menyhárt Gábor (1),első élmény (1),Life1 wellness (1),OXYGÉN Naphegy (1),Kovács Teodóra (1),Kántorné Betti (1),Kehidakustány (1),Erding (1),Zenit Hotel Balaton (1),Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő Hotel**** (1),Szabó Gyula (1),Therme Erding (1),Monoszlainé Bors Ágnes (1),Ballószög (1),Aranykor Wellness és Termálfürdő (1),Rudas Gyógyfürdő és Uszoda (1),Neumayer Krisztna (1),Kiss Zsolt (1),Seres Beáta (1),DajkaTamás (1),Akác-Tanya (1),Magyar Országos Szauna Túra (1),Magyarhetelendi Termálfürdő (1),Szauna Varázs (1),Detrich Bertlan (1),Monoszlai Ágnes (1),Szilágyi Péter (1),Ferencsik Gábor (1),Esztergom (1),Schupp Brigitta (1),Bugár Kinga (1),Durucz Kriszta (1),Gabriela Zymla (1),Böhm-Nagy Klaudia (1),Papp Anikó (1),Bartha Gábor (1),Szaunamesterek Páros Programja (1),Németország (1),El’Mighri Oijjdi (1),szaunazokhetvegeje (1),Molnár István (1),Aqua Sziget (1),Pap Renáta (1),budapest (1), Budapest (1),Herman Melitta (1),Illes Csaba (1),Zsiga József (1), Simon Judit (1),Balogh József (1),szaunáSOK (1),Simon Tamás (1),Horváth Szabolcs (1),Tompek Attila (1),Szilágyi Hajnalka (1),Varga Ramóna (1),Jencski Viktória (1),Szaunamester Bajnokság (1),Tamási (1),Szolga Balázs János (1),próbaüzem (1),Tamási Termálfürdő (1),Kocsis Zsolt (1)