Batthyány Kúria –  ZalacsánySzauáSOK SZAUNAsokkk Nap - Szabó Zoli

Hol volt, hol nem volt, M.O.S.T. jöjjön némi elfogultsággal a 7végi esemény kis beszámolója, ízelítője.
 

14:00-tól tudtuk a szobákat elfoglalni a Kúriában, kaptunk bőséges információt, megtudtuk, hogy kb. 200 m sétára lesz a bázisunk (szauna). Kis terepszemle, a park-, közeg nagyon szép, festői. Igazi idilli hangulat, csened, nyugalom árad mindenhol/ből.
Kinti medencénél a büfé felhozatala nem éppen a legmegfelelőbb,ettől függetlenül sikerült lelnünk számunkra megfelelő ételt, italt. A wellness egy jakuzziból, egy élménymedencéből és egy kb. 16 fős szaunából + a már említett kinti medencéből áll össze. 15-16-17 órás felöntéseket Evelintartotta, aki saját bevallása szerint nagyon izgult, de mi mindenből semmit nem vettünk észre, s igazán tehetségesnek bizonyult. Nagyon jó ráhangoló ceremóniák voltak az esti mókára. Bőséges svédasztalos vacsorát követően volt kis időnk ejtőzni, s munícióinkat feltölteni némi gyümölccsel, itallal, melyet Loránd hajtott végre, Keszthelyi kiruccanásával, melyet ez úton is Köszönök neki.

Az estre vártuk Evelint is, de sajnos nem tartott velünk, haza kellett mennie. Zoltán első felvonása Balatoni nyarat idéző volt, majd következett egy Militarys, egy „Knight Rider”-es és egy totál „Out Of Controlos”, mennydörgős móka. Zolin szerencsére semmi nem látszott, hogy kihagyott volna 3 hónapot, újult erővel, talpig elszántsággal, és kitartással, rengeteg flúgos, abszolút pozitív értelembe vett nem normális fanatizmusával, úgy gondolom mindenkit foglyul ejtett, holott azt állította nem ejt foglyokat…:)

Nagyon jó társaság, remek hangulat, kitűnő szuanamesterek jellemezte a teljes eseményt, ha tévednék, úgy kérlek, cáfoljanak meg azok, akik ott voltak és emelték az est színvonalát.

folyt.köv.

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna