Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy korszak végetért...

Tamás "the Celtic" szaunamester sorait idézném...

"Az, hogy ezt az olalt olvashatod, Neki köszönhető. Az, hogy nem csak elindultam, hanem ma is ezen az úton járok, ahhoz is sok köze van. Hazudik, aki azt állítja, hogy semmi hatással nem volt rá, aki részt vett akár egyszer is a programján.

...7, 8, 9, 10. Hű, hogy is kezdjem?
Legtöbbször elsiklasz felette, gyakran átfutod, sokszor végig olvasod, ritkán eltöprengsz, néha elgondolkodsz. De csak egyszer-egyszer esik meg veled, hogy hosszan emésztgeted. Az információ ilyen tömege mellett sokáig tanulja az ember szeme, agya szelektálni, mi az, ami érdekli. Hogy belekezdjek is, el kellett számolnom tízig. Pedig csak néhány hirtelen gondolat.
Azt hiszem, ebben a pillanatban megszületett a magyar szaunázás egy korszaka. Lívia korszaknak hívják. Mindenkinek joga így, vagy úgy megítélni. Fontosabb ennél, hogy bárki büszke lehetne arra, hogy saját szakmájának, iparágának ennyi idősen ilyen meghatározó személyisége legyen. Én EGY ilyen embert ismertem eddig életemben. Őt a mai napig emlegetik több, mint 10 év múltán is. Ő is egy korszak volt. Ő is huszonévesen érte ezt el. Örültem, hogy abban a korszakban dolgozhattam. Örültem, hogy vele dolgozhattam és örülök, hogy ismerhetem. 
Hogy emlegetik-e 10 év múlva a Lívia korszakot, nem tudom. Abban biztos vagyok, hogy én igen. Abban is, hogy hasonlóan fogok gondolni erre a korszakra is. Hiszen nagyon hasonlóan érzem magam ebben a szakmámban is.
Remélem, sokan érzik ugyanígy, sokan - ha mindegyikőnk csak egy kis szeletét is -, de mozdulataikban, gesztusaikban, illataikban, elszántásukban meg is őriznek Líviából valamit. Akik pedig megtehetik, viszik is tovább.

egy szó maradt csak a végére:

köszönöm."

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

Hotel Agro - Normafa - Karibi Est - Lívia Szaunamester

Hotel Agro  - Normafa - Karibi Est - Lívia Szaunamester

Hétvégén volt szerencsém ismételten Lívia programjaihoz. Helyszínt nem igazán kell bemutatnom, annyi ,sajnos negatív változás, hogy már a falatnyi erkélyre, hova ki tudtunk menni hűlni, ki lett adva, új lakója van, s Ő értelem szerűen nem igazán szeretné, ha péntek esténként 10-15 lepedőbe tekert vadidegen sétáljon át rajtea legalább 4x. Ám sebaj, ettől kedvünk nem szegett, s vendég sereg sem tántorodott el. Livinél mint mindig csak jól tudja magát érezni a vendég.

Programok fantasztikusak voltak, sőt a 2. felvonáson, Molnár Hajnalka tökéletes vizsgaelőadását élvezhettük, jól befűtött nekünk. Ö az kiről már írtam, hogy bizony nagy pályafutás vár rá, nagy szaunában, ugyan is a törölközőpörgető tudománya, az bizony világraszóló mutatvány bent a kamrában. A 4. etapban Lívi és Molnár Hajnalka párosához Németh Donát (fehérvári fürdő szaunamestere) is becsatlakozott, így triós lecsapásos pörgetős igazi FINÁLÉBAN volt részünk, még most is végigszalad a libabőr a kezemen, ha visszagondolok…

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

Tulip Inn Budapest Millennium***– Budapest – Balkán Est (próbaüzem) - Szaunamester Endre

Tulip Inn Budapest Millennium***Budapest –  Balkán Est (próbaüzem) - Szaunamester Endre

Tegnap régóta tervezett est valósulhatott meg általam, amelynek nagyon örültem, olyan mesterek társaságát élvezhettem, melyekre igazán fel tudok nézni, s nagyon sokat tesznek szerintem a hazai kultúráért, mind szakmailag, mind emberileg.

A meetingpont Endrénél volt, hozzá voltunk hivatalosak. Volt ki már ismerte egymást, volt ki még nem. Megérkezésünkkor Endre még masszírozott éppen egy vendéget, de üdvözlésre kiugrott a „barlangjából”. Időre kész is lett, jöhetett a rövid személyes ismerkedés, némi „welcome meglepetéssel”. Kaptunk szélmérőt (nem tudom mi a hivatalos megnevezése), mellyel a felöntések előtt, után, közben tudtunk szórakozni, jó időtöltésnek bizonyult…
18 óra nem sokkal múlt mikor mi már a kabinban voltunk a citromos-sörös bőrtisztításon. Kilépve már az igen dekoratív gyümölcstál várt minket.

 

2. körre Endre „jeges” meglepetését kaptuk meg, mézzel és juharsziruppal tudtuk kényeztetni bőrünket. A kört befejezve jött aztán a kulináris élvezet, házi csevapcsicsa hagymával, s 2 különböző igazán finom sajttal. Valódi "balkán feeling" teremtődött ezáltal.
Jeges „rémület” a már méltán legendás 110 fokos „kunyhóban” történt, a „disco jeges tálas” mutatvány most sem maradt el.

Kellemesesen elfáradva, volt ki szundított is egyet, sok kellemes élménnyel gazdagodva nem sokkal 21 óra után eltávoztunk.

Endrénél a családias, barátias légkör mindig adott, igazán más élmény nyújt a kis fős szaunázási lehetőség. Persze mint mindennek két oldala van, ki ezt ki azt preferálja, összehasonlítani a nagy létszámban való szaunázást a kicsivel nem szabad, mikor mire van kedve, igénye az embernek úgy érdemes választani.

Bízom benne, hogy a résztvevők is hasonlóképpen jól érezték magukat, mint a szervező :), s bízom benne hagyományteremtő eseményen vehettünk részt! :)

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

Life1 wellness – Budapest – Távol Keleti Szauna Est - Lívia szaunamester

Life1 wellness – Budapest –  Távol Keleti Szauna Est - Lívia szaunamester

Tegnap volt szerencsém végre hosszú ideje tervezgetett life1-es Líviás szombati szauna esthez. A helyet ismertem már, így nagyjából tudtam hol van, mi várható. Nem sokkal 20 óra után érkeztünk kedves barátommal, Líviáék (többes számról később) is épp akkor lépték át a bejáratot mikor mi épp már fizettünk.

A hely egy „komplexum” van itt konditerem, különböző tematikus aerobik termek, s ami igazából minket érdekelt, az a wellness rész. Itt található egy 3 sávos 22,5m feszített víztükrű medence, egy 6 fős jakuzzi, sok pihenőágy és hátul egy 10 fős gőz, 32 és 12 fős szauna. Hiányzik sajnos a merülő medence, hideg vizes dézsa…

A csapat végül családias méreteket öltött, Lívia „pádávánjával” (itt a többes szám) Hajnival együtt is 10 fő alatt maradtunk, ami tökéletes volt így hiszen mindenki kényelmesen elfért s mindenkinek kijutott jócskán a személye ventiláció.

A tervezett program (ctrl+c; ctrl+v):
„20:30 Kelet kincse
Az est csendes felvezetőjeként tömjén-, nag champa-, és jázminillatok mámorában fokozatosan hevülünk, majd a tetőpontra érkezve hűtött fahéjas-szegfűszeges narancsteával frissülünk fel.
21:15 Japán kertek alatt
A magas antioxidáns tartalmú zöld teával és himalájai só keverékével kíméletesen leradírozzuk az elhalt hámsejteket, miközben inhaláljuk a tea és a keleties virágillatok gazdag páráját.
22:00 Egy nap Indiában
Indiába kalauzolva a szaunázó vendégeket, markáns-fűszeres illatkompozíciókkal nyitjuk meg érzékeinket, majd félidőben tápláló fahéjas gyömbérkrémmel kényeztetjük bőrünket.
22:45 A Himalája tetején
A bátrak próbája következik igen intenzív hőhatással és sok-sok hidegrázással a Himalája hűvösét és erejét megidézve.”

Tervezettől annyi eltérés volt, hogy a 2. részt Hajni tartotta. Itt jegyezném meg, hogy a mesternek is van mit tanulnia, hiszen Hajnitól személyes elmondása alapján megtudtam, hogy egyébként tűzzsonglőrként is igen aktívan tevékenykedik (sok egyéb más kreatív és aktív tevékenysége mellett), így olyan legyezés technikát láthattunk tőle, hogy igencsak tátva maradt a szánk, de még Líviának is. Így bátran merem állítani, hogy ha miden jól egy, s Hajni is úgy akarj, akár a következő igen nagy hírnévre tehető jövendőbeli szauna mestert tisztelhetjük személyében. Sok sikert kívánok ez úton is neked mindehhez!

Vissza kanyarodva estünkhöz volt még kitérő hiszen a 3. etapot a gőzben tartotta Lívi nekünk, számomra első gőzös bemutatóját élvezhettem nagy örömömre. Több ilyen programra is lenne igény szerintem, már ahol ez kivitelezhető.
A jeges őrület igazán jól sikerült szerencsénkre a kabinban élvezhettük a jeges vizes nyakon öntést.

Nagyon jól telt az este, 1-2 kellemetlenséget leszámítva. Mindenki kellően kifáradva tért haza.

Személyes véleményem, észrevételem, hogy a hely (life1) kissé felülreprezentálja magát a szolgáltatásaival ellentétben. Egyébként, ha pár dologra kissé több figyelmet fordítanak a jövőben még egészen kiváló szaunás eseményeket is lehetne itt rendezni!

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

Hotel Agro - Normafa - Gasztro Szauna Est - Lívia Szaunamester

Hotel Agro - Normafa - Gasztro Szauna Est Lívia Szaunamester


Úgy alakult, hogy Hertelendet ki kell hagynom, az még nem azt jelentette, hogy szaunázás nélkül marad a 7végém…:) Körbenéztem, milyen lehetőségek vannak Budapest és vonzáskörzetében, s a gyomromra is gondolván Lívia gasztro estjére esett a választásom.


Líviát nem kell bemutatnom, a hangulat nála mindig a toppon van, Ő nem a relaxációs felöntéseiről híres. Minden felöntés egyedi egyedülálló, és megismételhetetlen, amiket ő tart. 4 felöntés, 4 féle kulináris élmény…:) Első menet egy nem éppen szokásos bemelegítő volt. Felhevített minket,”leitatott” vörösborral (nem vagyok boros, de nagyon finom volt, még ízlett is :)), majd kaptunk kis falatkákat, amivel fojtottuk a bor hatásait…:) Következett a fűszeres bőrradír, melyet követően kissé „grillcsirkéknek” érezhettük magunkat, a kamrából kiérkezve egy kedves kis fasírt-süni várt minket. A 3. kör kellemes avokádós kence volt, melyet pizzával kísértünk. :) 4. a jeges-meggyes felöntés megrázta a társaságot, felborzolt minden kedélyt. :) Természetesen a meggyes kókuszos desszert megkoronázta a kulináris élményeinket.


Líviától megtudta a közönség, hogy minden bizonnyal egyszeri és megismételhetetlen estjén vettünk részt, állítása szerint „soha többé nem lesz ilyen est”. Azt hogy miért, ahogy szokták mondani, „ami az esten történt az ott is marad…” :)

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

Hotel Agro - Normafa - Sauna tour de France - Lívia szaunamester

Hotel Agro - Normafa - Sauna tour de France -  Lívia szaunamester


Hétvégén volt szerencsém ismét szaunázni. Igaz múlt héten is szombaton jártam erre (akkor helyettesítés volt 2 debreceni hölgy Ibolya és Noémi lecsapásait élvezhettük), de gondoltam most megnézem Lívit a jól megszokott helyén. Eddig nála péntekenként voltam, akkor igen nagy létszámmal, mondhatni teleházasak voltak, most kellemesen el tudtunk férni, kérdeztem is, hogy ez jellemző-e, de állítása szerint most még sokan is voltunk(11-12), így nagy valószínűséggel a szombatokra át fogok nyargalni…:) Nagy meglepetés a szaunában nem ért, Lívitől a jól megszokott tüzes forróság, vidám jó hangulat nem maradt el most sem. Sorozatos szauna orgazmusok, a programok pedig a képen található. Hiba nem volt az estében!

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

Aqualand - Ráckeve - Mesés Keleti Szauna Est az 1001 Éjszaka Nyomában - Lívia Szaunamester

Aqualand - Ráckeve - Mesés Keleti Szauna Est az 1001 Éjszaka Nyomában - Lívia Szaunamester

Hol volt hol nem volt, akár így is össze lehetne foglalni röviden és tömören az estét, nah de azért bővítsük…:)

Programok 20:00-tól voltak meghirdetve, s 1-1 vendég 3-3 felöntésen vehetett részt, ebből arra lehetett következtetni, hogy nagy az érdeklődés, sok vendég várható, hát így is lett. 19 óra után érkeztünk, s már sor állott a regisztrációs/pénztár pultnál, sebaj, 3 Liviás felöntésre sikerült némi várakozást követően „bilétát” szereznünk.
Melyek a következők voltak:
20:00 Kelet kincse - Az est csendes felvezetőjeként tömjén-, nag champa-, és jázminillatok mámorában fokozatosan hevülünk, majd a tetőpontra érkezve hűtött fahéjas-szegfűszeges narancsteával frissülünk fel.
22:45 Japán kertek alatt - Japán tradicionális hangjai által ellazulva zöld tea és japán gyümölcsillatok párájában házi készítésű zöld teás szappannal megújítjuk bőrünk savköpenyét, s nedvességgel töltjük fel azt.
23:30 A világ tetején - Himalája - A bátrak próbája következik igen intenzív hőhatással és sok-sok hidegrázással a Himalája hűvösét és erejét megidézve.

Mind-mind, ahogy írva vagyon/volt, úgy is történt, Líviában csalódni nem lehet, folyamatosan csak megerősíti hitünk tudásában…
Kicsit az estre visszakanyarodva fürdőbe/Vitál Zónába lépve, kiderült, hogy a nagy (13-15 fős) szaunában nincs világítás, s ezt sajnos a teljes este folyamán nem tudták a „szakemberek megoldani”, a szaunák, gőzkabinok sem igazán bírták a „nagy tömeget” (gőz nem volt, itt ott párásodott csak be… szaunák 50-75 fokon mentek), hiszen közel 100 főt engedtek be, holott érzésem szerint a hely kényelmes teltháza 50 főt bírna el. Hastáncos műsor jó volt, szépen „riszálták” magukat a lányok.
Így összességében a hely, úgy vélem, hogy viszonylag családias szauna parkja végett, meg is kellene maradnia annál, hogy a hely adottságaihoz mért mennyiségű vendégsereget enged be. Hiszen ez számára sem jó, hogy nem éppen a kívánt szájízzel távozik a vendég. 
Személy szerint Ráckeve egyike a kedvenc helyeimnek, de úgy vélem, hogy előbb a szauna parkot kellene fejleszteni, azt követően lehetne nagy tömegeket is kiszolgálni, nem pedig fordítva.
Az est háziasszonya előtt le a kalappal, Barabás Lívia mindent megtett azért, hogy az est a tőle és társai Gujka Ferenc, Galyas Tamás és Balogh József támogatásával így is a hangulat a tetőfokára tudjon hágni.

Összességében a szaunamesterek mentették meg az estét, a fürdő bízom benne tanul az esetből.

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna

0 Tovább

Hotel Agro - Normafa - Lívia szaunamester

Hotel Agro - Normafa - Lívia szaunamester

Tegnap (2014.05.30), pénteken hosszú idő kihagyását követően volt szerencsém végre hódolni a szenvedélyemnek. Választásom Líviára és a rezidenciájára, Normafára esett. Ígéretesnek tűnt az előadás, „Viva La Barcelona” névre hallgatott. Kíváncsivá tett, hiszen nekem még nem adatott meg, hogy ott járjak, ám az estét követően feltétlen látogatásomat fogom ott tenni. A 4 felvonásos darab első „bemelegítő” darabján máris meglepetéssel szolgált, pohár sangriával lepett meg minket. A második és harmadik részben is Líviától elvárt különleges „kence-ficék” jöttek mentek. Számomra mindig is a jeges a legizgalmasabb és „megrázóbb” hiszen a jeges nyakon öntésnél bent a szaunában nincsen párja, s sajnos nagyon kevés helyen alkalmazzák. Livia a tőle megszokott egyedi ruhakölteményeiben vonult fel, a lecsapásai utánozhatatlanok, az estjei megismételhetetlenek. Aki lemaradt az kimaradt! Éljenek a Tollasozó Strandoló Férfiak! :)

0 Tovább

Hotel Agro - Normafa - Lívia szaunamester

Hotel Agro - Normafa - Lívia szaunamester - Szabó Zoli

Sziasztok,

tegnap volt szerencsém a Normafára a Hotel Agroba ellátogatni egy péntek 13. borzongásra. Livia szaunamester található itt péntekenként legtöbbször, így volt ez most is. Livia nagyszerű felöntéseket, szó szoros értelmében show-kat tart.

0 Tovább

SaunaTours - SzaunaTúrák

blogavatar

Kis hazánk határain belül és a nagyvilágban megélt, átélt szaunás élményeim gyűjteménye.

Címkefelhő

élmény (51),2015 (33),Budapest (17),2014 (14),Szolári Zsolt (12),2016 (11),Zelenák János (9),Szentendre (9),Lívia Szaunamester (9),Aquaworld (8),Végh Sándor (8),Végh Tímea (7),Szabó Zoli (7),V8 (6),verseny (6),Dombó Diána (6),normafa (6),Decsi Bálint (5),Bakancslista (5),Gujka Ferenc (5),Szaunamester Endre (5),Bagó Gábor (5),Vizes Nyolcas Wellness (5),tapasztalat (5),Hotel Agro (5),Szi-Benedek Zsolt (5),Szaunamester Délipart (4),Skita Péter (4),Aquaticum (4),Baráth Péter (4),Borbély Nauzika (4),Kocsis Ibolya (4),Farkas Evelin (4),debrecen (4),Tamás „the Celtic” (4),Papp Fédra (4),Orbán Noémi (4),Németh Miklós Donát (4),Aqualand (3),Sauna Party (3),Debreceni Wellness és Szauna Club (3),Magyar Országos Szaunamester Bajnokság (3),Peringer Tibor (3),Lukács Fürdő (3),Czifra Dávid (3),Aufguss Masters Hungary (3),Sauna Team Debrecen (3),Csaba Tünde (3),Szaunamester Gábor (3),Szép Boglárka (3),Belley Attila (3),Ráckeve (3),Tulip Inn Budapest Millenium*** (3),Ruszkabányai Gitta (3),Mészáros Péter (3),Szabó Zoltán (3),Neumayer Krisztina (3),cikk (2),Magyarhertelend (2),Ausztria (2),Kiss Anita (2),Vonyarcvashegy (2),AufgussWM (2),Ótott-Kovács Szabolcs (2),M.O.S.T. (2),V8Wellness (2),Dikó Szaunamester Masszőr (2),Boján Ádám (2),Becsei Péter (2),Juhász Sanyi (2),Székesfehérvár (2),v8 (2),Páldesz Ildikó (2),Tamás „the Celtic” szaunamester (2),Szaunamester Vilmos (2),Egerszalók (2),Hertelendi Szaunamester Team (2),Mudri Nikolett (2),Herman Melitta (2),2013 (2),Simon Tamás. (2),Tamas "the Celtic" szaunamester (2),BGYH (2),gondolat (2),Vizes Nyolcas (2),Egri Csaba (2),magyarhertelend (2),Hotel Lycium (2),Sauna WM (2),Budapes (2),Fáskerti Rita (2),Magyarhertelendi Termálfürdő (2),Zsebedics Tibor (2),Galyas Tamás (2),Varga Anita (2),Bajnokság (1),Szanamester Bajnokság (1),Liptai Dóra Judit (1),SzaunaClub (1),Dankovits Zsuzsanna (1),sauna party (1),vélemény (1),Kisantal Márió (1),Zena beauty (1),hotel stáció (1),vizesnyolcas wellness (1),Hornyák Balázs (1),Harvia - Saunabau - IV. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság - III. forduló (1),ráckeve (1),Miskolczi Sándor (1),Végh Timi (1),T. Géza (1),Gubucz Gábor (1),AquaLand (1),Afrika Est (1),Gyémánt Fürdő (1),Tatabánya (1),SzaunaMaraton Avató (1),szaunamesterbajnokság (1),bajnokság (1),Pemmer Attila (1), Lukács Fürdő (1),Rizsányi Zoltán (1),Végh Sanyi (1),Aquaticum Termál és Élményfürdő (1),VizesNyolcas (1),Debreceni Est (1),A TISZTÍTÓTŰZ ÉJSZAKÁJA (1),Sinka Bernadett (1),Durucz Krisztina (1),Debrecen (1),gondolatok (1),alapítás (1),Bagó Gábor   (1),Németh Donát Miklós (1),miért (1),saunafest (1),külföld (1),Prága (1),Aquapalace (1),hétfő (1),SaunaParty (1),Hévíz&környéke (1),Hollandia (1),Lay Pang Ong (1),Dánia (1),Tamás (1),Gabriëlla Willems (1),Miskolc (1),Monoszlané Borsi Ágnes (1),Mórahalom (1),Zsebedics Maria & Zsebedics Tibor (1),Csehország (1),tudósítás (1),Bad Tatzmannsdorf‎ (1),AVITA Therme (1),Tarcsafürdő (1),szaunakultúra (1),Sonnentherme (1),Lutzmannsburg (1),Beló Attila (1),Zsebedics Maria (1),Vecsés (1),bakancslista (1),szomszédok (1),Magyar Szaunamesterek Első Országos Találkozója (1),V8 Wellness (1),Dr. Piczkó Katalin (1),Zoltai Erika (1),vendégélmény (1),Brigi (1),szomszéd (1),Nynke Smid (1),Fabian van Dijk (1),Tompek Attila (1),Árpád Fürdő (1),Mátra (1),Batthyány Kúria (1),Zalacsány (1),SzauáSOK SZAUNAsokkk Nap (1),Lifestyle Hotel Mátra****superior (1),Boricseva Natalija (1),Németh Donát (1),Tamás "the Celtic" szaunamester (1),Csontos Kornélia (1),mezőkövesd (1),Galérius (1),Zsóry fürdő (1),szaunaclub (1),szaunanap (1),Újlengyel (1),Zsuzsi & Bálint Szaunaesküvő (1),Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness (1),balaton (1),bicikli (1),Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő (1),Molnár Hajnalka (1),Menyhárt Gábor (1),első élmény (1),Life1 wellness (1),OXYGÉN Naphegy (1),Kovács Teodóra (1),Kántorné Betti (1),Kehidakustány (1),Erding (1),Zenit Hotel Balaton (1),Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő Hotel**** (1),Szabó Gyula (1),Therme Erding (1),Monoszlainé Bors Ágnes (1),Ballószög (1),Aranykor Wellness és Termálfürdő (1),Rudas Gyógyfürdő és Uszoda (1),Neumayer Krisztna (1),Kiss Zsolt (1),Seres Beáta (1),DajkaTamás (1),Akác-Tanya (1),Magyar Országos Szauna Túra (1),Magyarhetelendi Termálfürdő (1),Szauna Varázs (1),Detrich Bertlan (1),Monoszlai Ágnes (1),Szilágyi Péter (1),Ferencsik Gábor (1),Esztergom (1),Schupp Brigitta (1),Bugár Kinga (1),Durucz Kriszta (1),Gabriela Zymla (1),Böhm-Nagy Klaudia (1),Papp Anikó (1),Bartha Gábor (1),Szaunamesterek Páros Programja (1),Németország (1),El’Mighri Oijjdi (1),szaunazokhetvegeje (1),Molnár István (1),Aqua Sziget (1),Pap Renáta (1),budapest (1), Budapest (1),Herman Melitta (1),Illes Csaba (1),Zsiga József (1), Simon Judit (1),Balogh József (1),szaunáSOK (1),Simon Tamás (1),Horváth Szabolcs (1),Tompek Attila (1),Szilágyi Hajnalka (1),Varga Ramóna (1),Jencski Viktória (1),Szaunamester Bajnokság (1),Tamási (1),Szolga Balázs János (1),próbaüzem (1),Tamási Termálfürdő (1),Kocsis Zsolt (1)