Aqualand - Ráckeve - Tradicionális Finn Sazunaprogram - Süni & Tamas "the Celtic" szaunamester

Hol volt, hol nem volt, a 4 napos ünnep alatt végre jutott kis idő szaunázásra is. Körülbelül 4 hetes elvonási tüneteim orvoslása végett kiutaltattam magam Ráckevére. Mióta Tamas „the celtic” is vendégeskedik ott nem sikerült ellátogatnom. Eme hiányosságom most pótoltam.  20 órára ahogy kellett megérkeztem a vendégek épphogy szállingóztak még, Süni kezdte olyan 20:20 körül a felöntésáradatot. a 2 mester 4-4 felöntést tartott, mindegyikből kettőt, így összesen 16 felöntés várt a vendégekre, természetesen nem kötelező jelleggel. Mindenféle fajta volt a két mester különböző egyvelegekkel készült. Voltak jeges teák, gyümölcstálak bőségesen… mindkét mestert kedvelem, jó hangulatot, műsort tudnak produkálni, s a közönség is törzsgárdának mondható, itt ott mindig feltűnnek új arcok ahogy mostani esten is…:)

Szuper a helyben, hogy lehet szabad levegőn hűlni, s isteni a kis termálmedence kint.

Ami szimpatikus változás volt, hogy a szauna teret, és a közlekedőt rendszeresen feltörölték, lehet eddig is volt, csak nekem nem tűnt ez idáig fel…

Sajnos itt a szaunák nem túl nagyok, mondhatni családiasak, van egy 6-8 fős és egy 12-14 fős, s a kiképzést nagyon nehezen bírják. gyakran kell kicsit többet várakoznia felöntések között, hogy a kabin vissza tudjon melegedni. Most is mint már évek óta rebesgették, hogy lesz decemberre kinti rönk szauna, nem tudom mi igaz belőle, vagy mi nem, az tény, hogy a helyre nagyon ráférne egy jókora tuning, s terület is adott, hogy terjeszkedjen... :)

Még több infó, még több szaunás élmény, még több... szaunáSOK

dr.szauna