2015.11.01. 16:00 – Vizes Nyolcas Wellness - Szentendre – Próbaüzem 1.0 –Szolári Zsolt, Zelenák János, Szolga Balázs János, Szaunamester Vilmos

Szombaton napközben jött egy zárt körben elküldött meghívó, melyben szeretettel invitáltak Szentendrére a Vizes Nyolcas új szaunájának első nem hivatalos, nyilvános próbaüzemére, melyet ez úton is köszönök Szolári Zsoltnak.

 

v8 Vizes Nyolcas Szentendre Szolári Zsolt Zelenák János Szolga Balázs János Szaunamester Vilmos 2015 élmény próbaüzem

Izgatott voltam, hiszen ilyen dologban, még sosem volt részem, így várakozással teli pillanatok következtek. A helyen jártam már, ám érdemes kicsit felfrissíteni az emlékeket.  :)

Az épület egy szolgáltatató komplexum, van itt teljes értékű uszoda, konditerem, játszóház és sok minden más. Minket jelen esetben csak a wellness érdekelt. A helység nagyon hangulatos, barátságos, igazi kis ékszerdoboz. Van itt; kb. 6 fős gőzkabin, 4 fős infrakabin, 2 fős bioszauna, jégkút, 2 zuhanyzó, élmény barlangzuhany és a most már „réginek” mondható 16 fős finnszauna. Van még egy hidegvízes merülő, egy kb. 8 fős jakuzzi és egy nagyobb élménymedence, amik a kikapcsolódást biztosítják.

v8 Vizes Nyolcas Szentendre Szolári Zsolt Zelenák János Szolga Balázs János Szaunamester Vilmos 2015 élmény próbaüzem

Az új „giga” szauna a volt masszázsszobák helyét kapta meg. Maga a szauna olyan 80%-os készültségű lehetett. Gondolom a mesterek már nem bírták tovább nézni üresen a szaunát, próbaüzemet szerettek volna tartani a meghívottak nagy örömére. Jól is tették,  a fénytechnikát "még csak" 1 sor ledcsík biztosította, a hangtechnika is hasonló cipőben, „még csak” 4 hangfallal működött a 9 helyett, s a friss levegő szellőztetése sem volt még beüzemelve, ám ami a szaunázáshoz elengedhetetlen, 2 robosztus kályha, 2 zárható ajtó és maga a kabin használatra készen volt, így jöhetett a teszt. Iszonyatosan sok hely van a mestereknek és a vendégeknek is, 2 sor, ülő felület és 2 sor lábtartónak kialakított rész, kényelmesen szelősen el lehet mindenhogyan férni.

Két helyi erőt Zsolt és János biztosította, ám a vendégek soraiban Balázs és Vilmos is feltűnt, akik be-besegítettek a levegő keringtetésében, hiszen nem tudták kibírni, hogy csak üljenek egy ilyen szép szaunában.

v8 Vizes Nyolcas Szentendre Szolári Zsolt Zelenák János Szolga Balázs János Szaunamester Vilmos 2015 élmény próbaüzem

Meg kell jegyeznem, hogy a szaunának volt egy olyan úgynevezett „új” illata, ami igazán szuper illat, semmihez sem hasonlítható, vagy talán mégis, a friss erdő illatához, talán közel áll…

Biztos vagyok benne, ha elkészül a „HighTech” szauna és 100%-osan fog tudni üzemelni, akkor zarándokhellyé fog válni rövid időn belül a szaunamesterek és vendégek körében.

Teles szívből kívánok sok élményt, boldog pillanatokat a csapatnak a remekműhöz!

Még több infó, még több szaunás élmény, még több...szaunáSOK

dr.szauna